in

Oficial, cea mai puternica echipa de Hard Enduro din tara – Master Bike Cluj

In urma cu ceva timp aflam de la Bart ca in anul 2017 Master Bike Cluj pregateste mici surprize… iata ca a venit vremea sa le facem publice!

Dupa parerea noastra, Master Bike este cea mai puternica echipa si totodata cea mai tanara in domeniul Hard Enduro-ului, iata si de ce:

Robert Szakacs – Master Bike Cluj – King of the Hill 2016 – Foto: Lutzifer videographer

Robert Szakacs – din pacate sezonul trecut a fost compromis pentru Robi datorita unei accidentari urate ce l-a tinut departe de cursa o perioada lunga. „Nu ma asteptam la o pauza atat de lunga, dar am pus accent pe recuperare sa fie una corecta. Acum ma simt plin de energie si mor de nerabdare sa rasucesc din nou acceleratie in prima cursa de Hard Enduro de la Arad – King of the Hill 2017.

 

Rogojan Emanuel – toti il stim ca fiind unul foarte talentat, iar anul trecut a avut un parcurs extraordinar la Erzberg. „Anul acesta sper sa fiu si mai mult sustinut financiar pentru a duce clubului mult mai multe rezultate de top. Am in plan sa incerc si Red Bull Sea to Sky, dar acum ma concentrez pe prima cursa din Campionatul National de Hard Enduro de la Arad.

Hegyi Eduard – din pacate anul trecut nu a putut incheia sezonul 2016 pentru ca i s-a furat motocicleta. „Anul acesta vreau sa ma impun in Campionatul National de Hard Enduro alaturi de Master Bike Cluj. Stiu ca pot, iar acum am sustinerea necesara!

Szekely Botond – „Un tanar ambitios care isi castiga viata de student lucrand la firma unui prieten,” ne declara Bart. „Acum doi ani am achizitionat prima mea moticicleta de tip cross, iar prin intermediul acesteia am ajuns sa-l cunosc pe Pop Florian. Dansul a fost omul care m-a indrumat sa practic enduro, chemandu-ma la o tura. Acesta a fost momentul in care m-am indragostit de enduro. De atunci incerc sa ma antrenez in timpul meu liber la hard enduro pentru a iesi in evidenta la cursele viitoare, pe care le astept cu nerabdare.

Ultimul, dar nu cel din urma este Norbert Jozsa Levente care dupa parerea me nu cred ca are nevoie de nicio descriere. Premiat la final de an ca Sportivul Anului, distinctie meritata din plin, anul acesta Norbi alearga pentru Master Bike Cluj! „Ma bucur sa am langa mine niste copii atat de talentati,” ne spune Bart. „Ca in fiecare an dorim sa fim printre cei mai buni iar MBC sa fie un nume „greu” in lumea acestui sport.

Asadar, daca vreti sa vedeti noua echipa Master Bike Cluj, ii gasiti Vineri 7 Aprilie la Arad pentru prima etapa a Campionatului National de Hard Enduro. Locatie: fosta fabrica Tricoul Rosu, cale de acces Strada Nelu Aristide Dragomir.