in ,

O noua cursa controversata in CNI Motocross, weekendul acesta, la Branesti – Faget

O noua cursa controversata in Campionatul National Individual de Motocross, weekendul acesta, la Branesti – Faget (Jud. Timis). Nefiind la fata locului, am aflat totusi ca multi sportivi au decis sa nu participe la eveniment invocand anumite deficiente organizatorice, precum praful excesiv care poate pune in pericol concurentii din cauza vizibilitatii foarte reduse. Printre cei care au decis sa nu participe s-ar parea ca se afla reprezentantii cluburilor Top Cross TCS Otopeni (Adrian Raduta & echipa sa), Vectra Zarnesti (George Cabal), dar si alti sportivi printre care si Ciprian Popescu.

La clasa MX1 raman hotarati sa isi incerce puterile Mihai Stoichescu si Lajos Bacescu (ORT Race Ojdula). Cei doi ocupa inaintea acestei etape primele doua locuri din clasament. Rezultatul ar fi validat daca cel putin 3 concurenti iau startul la aceasta clasa, si se asteapta decizia lui Andre Gregoire de a participa sau nu, acesta fiind inca nerefacut dupa o accidentare la genunchi.
[adrotate banner=”12″]
Pentru Mihai, anularea acestei etape ar insemna pierderea sperantelor la titlu anul acesta, deoarece diferenta de 13 puncte care il despart de Lajos nu va mai putea fi recuperata decat in cazul unui abandon sau al unei situatii destul de dramatice (vezi ultima etapa a campionatului trecut).

Sursa: FanClub 101 Mihai Stoichescu