in

Numarul 11 al Revistei Dirt Bike Zone – Enduro Pur!

Nu pot decat sa nu ma laud cu o noua aparitie in singura revista gratuita din Romania si nu orice revista, una de profil, da este vorba despre Enduro! ZonaEnduro este prezenta din nou cu un Test si anume o Honda CR 125 care a fost intoarsa pe toate partile. Revista Dirt Bike Zone este disponibilă şi pe print, la preţul de 26 de lei plus taxe poştale, comenzi pe adresa redactia(at)dirtbikezone(punct)ro. Mai multe detalii pe www.dirtbikezone.ro Pentru lecturare urmati link-ul: DirtBikeZone Numarul 11

Dirt Bike Zone, prima revistă moto online din Românie prezintă ediţia cu numărul unsprezece. După un număr dedicat tinerelor talente din enduroul românesc, echipa Dirt Bike Zone axat pe cursele de enduro. Dragos  vine cu o relatare picantă de la a treia ediţie a Enduro Panorama, în timp ce Marc ne dezvăluie din culisele etapei de Campionat European de Enduro care a avut loc la Comăneşti.

Tot din categoria „dezvăluiri”, articolul dedicat etapei cu numărul doi a Campionatului Naţional de Enduro, desfăşurată la Lăzarea este redactat… de sub cască, veţi vedea şi de ce. În acest număr revin în forţă şi testele, căci Dirt Bike Zone pune la încercare un BMW F 800 GS, dar şi o Honda CR 125, abordată din perspectiva pilotului tânăr  începător.

În numărul unsprezece al Dirt Bike Zone puteţi admira autografele  nimeni alora decât Vince Austin (Mondo Enduro) şi Maciek Swinarski (Moto Syberia), graţie lui Alexandru Cercel, cel care a pus în cuvinte şi imagini povestea primei ediţii a Adventure Travel Film Festival. Un material de referinţă pentru cei pasionaţi de călătorii pe două roţi, pentru care-i mulţumim cititorului nostru!

Îi mulţumim şi lui Ionuţ Berceanu, cel care ne trimite povestea Turului Mării Negre, făcut cu două naked-uri, o treabp destul de dificilă de altfel. Nu am uitat nici de dirt track şi nici de motocros, aveţi ce citi şi în acest număr!