in

Motocicletele GasGas si Husqvarna disponibile in Romania printr-un nou importator: Authentic Spirit si ATVRom

Cele doua branduri de motociclete, apartinand KTM Group sunt acum importate in Romania de Authentic Spirit si ATVRom, prin divizia lor – ATH Moto si vor avea distributie nationala in magazinele proprii dar si prin reteaua de dealeri.

Saptamana trecuta am avut placerea sa fim invitati la Buzau, Hecas Villas din Casoca, o locatie superba, destinatia perfecta pentru fiecare endurist. Are loc lansarea oficiala a noului brand GasGas in Romania! Alaturi de cei mai buni piloti din tara, dar si de cei mai mari dealeri din domeniu, noile motociclete Husqvarna si Gas Gas au starnit curiozitati, cea din urma ramanand in atentia tuturor!

Dani Otil, cel mai bun prezentator TV dintre enduristi, dar si cel mai bun endurist dintre  prezentatorii TV, a fost gazda evenimentului el devenind astfel si ambasadorul brandului in Romania!

Cireasa de pe tort a pus-o Bart, atunci cand a facut anuntul ca Jozsa Norbert Levente, Norbi printre prieteni, a ales anul acesta noua motocicleta Gas Gas! Astfel s-a nascut un nou parteneriat intre Master Bike Cluj si ATH Moto, chiar si Bart alegand motocicleta rosie pentru sezonul 2021! “In ultimele doua luni am testat noua motocicleta, si eu si Norbi. Am ales sa ramanem pe Gas Gas! Mai avem cateva anunturi de facut, dar le pastram intr-un articol spearat, deocamdata ne bucuram ca avem in spate un partener de incredere, ATH Moto!

Authentic Spirit este cel mai mare distribuitor de vehicule powersports din zona Balcanilor. Sediul central se afla in Cluj, compania fiind  prezenta pe piata cu 10 showroom-uri proprii in Cluj, 2 in Bucuresti, Pitesti, Timisoara, Arad, Piatra Neamt, Sofia, Burgas si Varna, dar si prin distributia in peste 30 de magazine. Authentic Spirit este distribuitorul oficial si exclusiv al CF MOTO in sapte tari: Romania, Bulgaria, Ungaria, Moldova, Slovenia, Macedonia si Croatia. In tarile unde Authentic Spirit este distribuitor, CF MOTO este lider de piata, cu cel mai mare market share.

 

Incepand cu anul 2021, Authentic Spirit si ATVRom, cel mai mare resealer de profil, cu o distributie nationala prin 11 magazine proprii sau in sistem de dealership, si-au unit fortele intr-un parteneriat pentru a realiza impreuna distributia brandurilor CF MOTO, Fantic, Husqvarna si GASGAS.