in

Masters of Dirt, in premiera in Romania, pe 4 octombrie la Romexpo!

București, 2 aprilie 2014 – Events prezintă Masters of Dirt, în premieră în România: suspans și acțiune la cote maxime într-un show extravagant de freestyle motocross de ultimă generație! Sâmbătă, pe 4 octombrie, cascadorii de la Masters of Dirt vor susține două reprezentații la București, la Romexpo, în Pavilionul Central –  prima de la ora 14:00, iar cea de-a doua de la ora 20.00. Ziua va culmina cu o petrecere monstruoasă, de la ora 22:00, tot la Romexpo, în Pavilionul E1. Biletele intră în vânzare începând de azi în rețeaua Eventim din întreaga țară.

 MOD_Belgrade_April2013_Show_byPACOimages_0034

Pentru prima dată la București, Masters of Dirt (MOD) este cel mai frenetic și mai emoționant show de freestyle motocross, un concept unic de eveniment ce combină cele mai periculoase demonstrații sportive într-un spectacol exploziv, plin de adrenalină!

Piloți de FMX, BMX/MTB, Mini Bike și Quad de pe patru continente diferite, nume sonore pentru fanaticii acestor sporturi, ale căror cascadorii înregistrează milioane de vizualizări pe YouTube, își etalează măiestria și îndemânarea tehnică într-un spectacol care te lasă fără suflare. The kiss of death, dublu backflip, dublu frontflip, triplu și cvadruplu tailwhip – cu alte cuvinte, salturi periculoase, trickuri, întoarceri nebunești,  toate acestea sunt ingredientele unui show pe parcursul căruia riderii sar peste un spațiu ce-ar egala lungimea unui tramvai și se ridică în aer până la etajul trei al unui bloc obișnuit! Se adaugă momente absolut incendiare (la propriu și la figurat) semnate de Fuel Girls, care fac un show cu flăcări  spectaculos, precum și beaturile DJ Mosaken, responsabilul muzical MOD care nu-i va lăsa pe pasionații de motoare puternice și de cascadorii pe roți să răsufle între uluitoarele momente de acrobație.

MOD_Ljubljana_April2013_Show_byPACOimages_0032

Riderii confirmați până în acest moment sunt:

–          FMX – Edgar Torronteras (unul dintre cicliștii originari ai concursului FMX, îmbină abilitățile de ciclist cu beatboxul), Antionio Navas, Rocky Florensa, Massimo Bianconcini, Alastair Sayer (copilul rebel al Africii specializat în freeride și dirt bike; stilul său unic de FMX a uimit Botswana și i-a atras  ulterior fani din lumea întreagă)

–          Quad – Ales Rozman

–          BMX/MTB – Patrick Guimez (legenda BMXului, francezul căruia nu îi este rușine să se dea în spectacol fără suspensii) și Bienvenido Aguado (fost gimnast, primul care a reușit să realizeze corect o aterizare pentru dublu frontflip).

Poster MOD Presale

Presale: Până pe 30 aprilie, toate biletele pot fi cumpărate cu discount de 10% (mai puțin cele VIP, cele pentru party și cele pentru meet&greet). Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15. Prețurile biletelor variază între 57,6 lei și 330 lei, în funcție de distanța față de scenă, vârsta cumpărătorului (copiii beneficiază de reduceri) și momentul de achiziție a biletului.

Masters of Dirt, 4 octombrie, ora 14.00
Categorie Adulti Presale adulti Copii Presale copii
TRIBUNA VIP (fara discount în presale, include meet&greet cu cascadorii începând cu ora 12:30 și permite accesul cu camera foto-video neprofesională) 270 lei 270 lei 216 lei 216 lei
TRIBUNA PREMIUM 185 lei 166,5 lei 148 lei 133,2
RING A & B (în picioare, la parter, nu se poate trece din A în B sau invers) 140 lei 126 lei 112 lei 100,8 lei
ETAJ 2 (în picioare) 80 lei 72 lei 64 lei 57,6 lei
PARTY (fără discount în presale) 60 lei 60 lei Accesul persoanelor cu varsta sub 18 ani nu e recomandat. Accesul persoanelor cu varsta sub 18 ani nu e recomandat.
MEET&GREET (fără discount în presale;  posesorul acestui bilet are acces cu camera foto-video neprofesională) 30 lei 30 lei 30 lei 30 lei
Masters of Dirt, 4 octombrie, ora 20.00
Categorie Adulti Presale adulti Copii Presale copii
TRIBUNA VIP (fara discount în presale, include meet&greet cu cascadorii începând cu ora 18:30 și permite accesul cu camera foto-video neprofesională) 330 lei 330 lei 264 lei 264 lei
TRIBUNA PREMIUM 230 lei 207 lei 184 lei 165,6 lei
RING A & B (în picioare, la parter, nu se poate trece din A în B sau invers) 175 lei 157,5 lei 140 lei 126 lei
ETAJ 2 (în picioare) 100 lei 90 lei 80 lei 72 lei
PARTY (fara discount în presale) 60 lei 60 lei Accesul persoanelor cu varsta sub 18 ani nu este recomandat. Accesul persoanelor cu varsta sub 18 ani nu este recomandat.
MEET&GREET (fără discount în presale;  posesorul acestui bilet are acces cu camera foto-video neprofesională) 30 lei 30 lei 30 lei 30 lei
Copii: reducerile se acorda copiilor intre 3 si 12 ani. Pana la varsta de 3 ani copii intră gratuit, dar nu recomandăm participarea copiilor atât de mici la acest tip de spectacol. Accesul se face pe baza unui act de identitate valid al copilului (certificat de naștere sau pasaport) care va fi prezentat în original la intrare.