in

Master Bike Cluj si ATH Moto, prezenti la Dirtocks 2021!

Ditrock Hard Enduro incepe maine, la Ditrau si cursa se anunta a fi una extrem de bine cotata, cu piloti bine pregatiti de lupta pentru podium, la toate clasele!

Incepem cu Jozsa Norbert (GasGas), ce are de reglat niste conturi cu David Cyprian, el terminand anul trecut pe locul 2, la cateva minute in spatele Cehului. Nu trebuie sa-l uitam nici pe Ervin Kovacs (GasGas), care a tinut aproape de cei doi, dar nici de Teodor Kabackchiev care cu siguranta o sa traga tare pentru podium!

Am vorbit putin si cu Stroisteanu Bart despre cursa, ultima sa participare fiind cu o motocicleta pe carburatie, o Husqvarna TX 300 – acum cu un GasGas EC 300 – TPI. “Ditrocks-ul este pentru mine o cursa de suflet, imi place foarte mult traseul, adaptat perfect pentru fiecare clasa la limita bunului simt. Revin cu mare placere in fiecare an unde de fiecare data duc o batalie cot la cot cu Zdenek Cyprian! Ne vedem in paddok alaturi de echipa Master Bike Cluj!”

Sebastian Grosu, continua sa impresioneze la clasa HOBBY cu al sau GasGas EC300, fiind si el prezent la Ditrau. Alaturi de Sebi o sa fie prezenta si echipa ATH-Moto, echipa ce va sta la dispozitie cu intrebari despre noile motociclete GasGas, dar si de restul gamei KTM sau Husqvarna! Cu siguranta o sa-si faca vizibila prezenta in paddok!