in

Mani Gyenes – Hat Trick in Campionatul Ungariei de Enduro

Pentru a treia oara consecutiv, pilotul sustinut de Autonet Motorcyle Team, Emanuel Gyenes devine campionul Ungariei la Enduro Clasic.

Chiar daca anul 2019 nu a fost inceput bine, cu o accidentare urata suferita chiar inainte de Dakar, intors din Peru, Mani a reintrat iar la recuperare si in Martie are sa fie aliniat la startul primei etape de Enduro din Ungaria unde are ca misiune apararea titlului de campion.

In prima etapa am terminat doar pe locul 3 caci nu am fost inca in forma maxima, dar incet, incet mi-am intrat in ritm si am inceput iarasi sa urc pe cea mai inalta treapta a podiumului. Tot sezonul am avut o lupta stransa cu baietii din Ungaria. Tot sezonul am fost la o diferenta foarte mica de puncte de locul 2, deci orice greseala se platea scump in clasament.

Totul s-a jucat pana in ultima etapa a Campionatului, unde Many avea doar 1 punct diferenta in calamentul general fata de Szatyina Gabor. “Cea de-a 5-a etapa si ultima a fost una foarte bine organizata cu un traseu de 40km ce trebuia sa parcurs in ambele zile de 4 ori. Am terminat doar pe locul 2 si am fost invins de un austria,c dar si asa am reusit sa raman pe 1 in clasament, deoarece Szatyina Gabor, cu cine ma luptam pentru titlul de campion a terminat doar pe locul 3. Multumesc echipei si sponsorilor. #autonetmotorcycleteam #varta #mobil1 #mahle #schlemmer #groupwestmotors #grupwestpremium