in

HM Honda în România: prima cursă, prima victorie

George Căbăl a câştigat ieri la Zărneşti clasa E1 a primei etape de enduro din Campionatul Naţional de Enduro. Pilotul Vectra Zărneşti a alergat cu o motocicletă HM Honda CRE F250R, oferită de importatorul acestei mărci, HM Moto RO SRL, obţinând în prima zi şi cei mai buni dintre toţi concurenţii, de la toate clasele.

“Motocicleta mi-a plăcut foarte mult şi cred acest lucru s-a văzut, în special pe traseul de motocros. HM Honda este o motocicletă uşoară şi foarte manevrabilă, asemănătoare din acest punct de vedere unui doi timpi, dar şi foarte puternică. Trage tare pentru un model de 250 de cmc, atât la ture mici, aşa cum e nevoie la enduro, dar şi în ture înalte. Sper să mă reîntâlnesc cât mai devreme cu ea, tot la un concurs de enduro”, a declarat  George Căbăl după cursă.
Modelul CRE F250R nu există practic în oferta Honda, fiind un produs dezvoltat de specialistul italian HM Moto, pornind de la crosserul CRF250R, model 2011, alimentat prin injecţie. Pentru a pregăti motocicleta de enduro, specialiştii italieni au efectuat modificări la capitolele propulsor, cutie de viteze şi suspensii, adăugând lumini şi, desigur, roată de 18 pe spate.

În preţul de 6.900 de euro fără TVA sunt cuprinse şi următoarele dotări: eşapament complet Leo Vince, scut motor, hour meter, instrumentar de bord complet (digital), instalaţie electrică completă, demontabilă în mare parte pentru uzul compeţional. Motocicleta este înmatriculabilă,fiind omologată pentru circulaţia pe drumuri publice şi cântăreşte doar 105 kilograme în ordine de mers.

HM Honda CRE F250R este cea mai uşoară motocicletă din clasa 250 cmc patru timpi, înglobând toată experienţa HM Racing, echipa care de patru ani este campioană mondială la enduro alături de finlandezul Mika Ahola (clasa E2 in 2007, 2009 si 2010 respectiv E1 in 2008).

Mai multe detalii despre HM Honda CRE F250R pe site-ul importatorului,
www.hm-moto.ro

 

HM Honda în România: prima cursă, prima victorie | DirtBikeZone.ro