in

Hard Enduro Bucovina 2017 – Editia EXTREMA

Anul 2017 pentru Hard Enduro Bucovina o sa fie o editie extrema pentru clasele de varf A si B. Echipa Hard Enduro Bucovina a cautat si a gasit cele mai urate rape posibile si cele mai colturoase paraie din frumoasa zona a Bucovinei.

 

Totusi, organizatorii au lasat-o mai moale cu cei de la Hobby, garantadu-le ca vor ajunge la linia de finish. “Traseul de C este in jur de 50km cu urcari de 3500m si coborari de 3400m, cat mai multe poteci si cat mai putine drumuri forestiere, rauri secate si cateva surprize pentru un adevarat hard enduro. Traseele de A si B vor avea cam 60km cu vreo 10 probe speciale dedicate doar acestor clase. Daca in editia trecuta le-a fost usor, anul acesta pilotii sa ne umple frigiderele! Buclele de B grele spre foarte grele si cele de A duse spre extrem. Va salutam cu glod pe casca si va asteptam!

Asadar, incepe partea a doua a sezonului de Hard Enduro! 12-13 August – Hard Enduro Bucovina. Pentru mai multe detalii si inscrieri accesati pagina oficiala a evenimentului www.endurobucovina.ro