in

EnduroPanorama 2014 deschide Campionatul National de Hard Enduro

A 6-a editie a competitiei ENDUROPANORAMA si totodata Etapa I a Campionatului National de Hard Enduro, va avea loc in acest an in perioada 2-3-4 Mai in acelasi tinut idilic al Padurenilor, supranumit si “comoara ascunsa a Hunedoarei”. “Ascunsa”, pentru ca Tinutul Padurenilor este un platou inalt, marginit la sud de depresiunea Tarii Hategului, la nord, de Valea Muresului, iar la apus il umbresc inaltimile aproape nelocuite ale Muntilor Poiana Rusca. De ce “Panorama“?

Enduro Panorama 2014

Traseul din Muntii Poiana Rusca ales de organizatori va avea o lungime de aproximativ 200 km. Prima zi – vineri, 2 mai – va fi Prologul! Un traseu de aproximativ 30 de kilometri a fost pregatit pentru cei 248 de rideri deja inscrisi pe listele de participare!

Ziua 2 – sambata, 3 mai: Pilotii vor avea de strabatut 95 de kilometri de traseu, cere-i va supune la grele incercari, dar si la momente de respiro, de contemplare a peisajului salbatic.

Ziua 3 – duminica, 4 mai – va aduce cu sine inca 90 de kilometri de Hard Enduro, urmand ca seara, in jurul orei 19 la Pensiunea Panorama din Ghelari, toata lumea sa se destinda si sa petreaca la festivitatea de premiere si la petrecerea de dupa.

EP 2014

Taxele de participare sunt urmatoarele:

– 100 euro – pentru doamne, domnisoare si minori
– 120 euro – pentru cei care au mai participat la o editie anterioara sau se inscriu in grup (minim 5)
– 140 euro pentru celelalte categorii de concurenti

Premiile acordate primilor trei clasati la fiecare categorie va fi in bani, iar pentru locurile 4 si 5, premiile vor consta din echipamente, produse si accesorii in valoare de 700 euro, oferite de catre sponsori: Bel-Ray,FM Racing Romania si Airwaves.

© Foto DLZ