in ,

Enduro Panorama III: Mai mare, mai greu, mai tare, mai departe!

Afara crapa asfaltul de frig, dar e bine de stiut din timp ca intre 6 si 8 mai, clubul Haita va provoaca la o noua aventura in Tinutul Padurenilor, in muntii Poiana Rusca. Enduro Panorama a ajus la a treia editie, care se anunta ca fiind mai mare si mai tare in toate cele, inclusiv la pret, spune criticul din mine si nu carcatosaul, deoarece carcotasii intra cu skiurile in pomi. Cresterea de pret este insa justificata daca tinem cont de valoarea preturilor si de faptul ca organizatorii vor asigura pretiosul carburant in cele trei puncte de realimentare de pe traseu.

Ca veni vorba despre traseu, acesta insumeaza 150 de kilometri, e marcat cu banda si include puncte pentru presa si spectatori, iar tabara de baza este la 35 de kilometri de orasul Deva, la pensiunea Ghelari.

Enduristi cata frunza si cata iarba la Enduro Panorama 2, surprinsi de ochiul atent al lui Dragos

Cele doua clase, experti (A) si hobby/mediu (B) vor avea de biruit un Prolog de cinci kilometri pentru prima zi, urmat de 100 kilometri in ziua doi si 50 de kilometri in ziua trei. Premiile insumeaza peste 3.000 de euro, “haitasii” pregatind si premii speciale pentru cea mai performanta endurista – suna urat cea mai “buna” endurista  sau cei mai aprigi young/old boys. Voi pe cine pariati?

Documente necesare:

– viza medicala valabila de la medicina sportiva;

– asigurare medicala pentru competitii moto;

– licenta FRM;

– act de identitate;

– acordul notarial al ambilor parinti pentru minori (in afara de aceste ultime doua documente, restul se pot obtine si de la secretariatul concursului).

Taxa de participare este de 400 lei  pana la 30 aprilie 2011, dupa care devine  440 de lei. Sportivii care au participat la una din editiile anterioare ale Enduro Panorama sau “grupurile organizate”, adica cele mai mari de cinci concurenti, beneficiaza de o reducere de 10%.

Date contact: www.motoclubhaita.ro, 0722 659 799 (Paul).