in ,

Enduro Panorama 3 – Enduro pur!

Gata! Pentru cei care si-au facut griji ca am disparut dupa Enduro Panorama 3 ( salutare Marque) va anunt ca sunt bine, am avut nevoie de putin timp pentru reincarcat bateriile. Enduro Panorama 3 a fost un concurs foarte solicitant, obositor, dur. Daca eu am parerea asta despre el, nici nu vreau sa ma gandesc ce simt riderii. Dar sunt sigur ca toti cei 184 de piloti inscrisi (WOW!) sunt multumiti pe deplin de cursa.

Cursa a fost… mi-ri-fi-ca!  Totul a fost perfect, pornind de la organizare pana la vreme. Chiar daca au fost averse in ultima zi, au fost chiar pe final, incat nu au incurcat foarte mult eforturile pilotilor de a ajunge la finish. Aceasta este unica, atentie, unica cursa, la care nu am auzit o vorba rea despre traseu si despre marcaj, semn ca haitasii fac treaba buna!

Locatia evenimentului a fost intr-un loc minunat numit Ghelari, in judetul Hunedoara, la pensiunea Panorama. Numele pensiunii nu putea fi ales mai bine, Retezatu’ se vede minunat de acolo, iar panorame minunate sunt pe o raza de 360 de grade.

Prologul a fost unul “de hobby plus” dupa cum spunea  insusi Paul “Grizly” Grecu, Multe posete pe ultima portiune, unde era o urcare aparent usoara dar destul de grea cand in fata ta se opreste brusc un rider sau cand riderul arunca o poseta.

Restul zilelor au fost… hard enduro!

La finalul celor 3 zile de curse podiumul arata astfel: la clasa B, pe locul 3 a terminat un rider tocmai din Suedia, Markus Johnsson. Locul 2 Sebastian Feher aka Jacku’. Pe locul 1, Husqvarn-istul Florian Pop. Felicitari celor 3 voinici, mai ales celor de pe primele locuri care au reprezentat cu succes Romania la EP3!

La clasa A, clasa cea mai grea, podiumul a fost unul mixt! Locul 3, Eric Brandauer. Locul 2 a fost ocupat de pilotul Patrick Moto, Kovacs Ervin-Zsolt. Pe locul 1 a terminat un rider foarte talentat, italianul Giovanni Pulcini, rider care a fost prezent si la editia anterioara, chiar pe podium!

Acum va las, nu va mai plictisesc cu detalii, o sa cititi in urmatorul numar al Dirt Bike Zone. Urmeaza o galerie cu pozele facute de mine, poze de care sunt foarte mandru, cele mai reusite din “cariera” mea. Enjoy!

Enduro Panorama 3 – Enduro pur! | DirtBikeZone.ro << CLICK PENTRU POZE!!