in

Dupa doi ani, din nou pe podium intr-o cursa de EnduroCross. Bart strikes again!

Foto: Bradeanu Photography

Dupa aproape doi ani de pauza, batranul Bart s-a hotarat sa verifice putin viteza pilotior din Campionatul National de Enduro Cross. Zis si facut, la Cluj, pilotul Master Bike a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului la clasa VETERAN.

Eram chiar curios cum se mai misca baietii pe circuitul de EnduroCross si dupa 2 ani de absenta din acest campionat, am zis ca trebuie sa incerc, mai ales ca aceasta etapa s-a organizat la Cluj de Lion Racing Sebis.

Podium Clasa VETERAN. Foto: FRM.ro

Chiar daca a fost pe terenul de “acasa” pentru Bart peripetiile au inceput inca din primul tur. “Am lovit pe traseu un bolovan ascuns ce mi-a indoit pedala de frana. Efectiv pedala s-a rasucit pana la scarita. Acelasi lucru l-am patit si pe final de cursa, exact in acelasi loc! Ma tot mir cum nu s-a rupt pedala de frana si sa imi compromita cursa, mai ales dupa bolovanii primiti pentru a o indrepta cat de cat!” Aici pot interveni eu… in 5 ani de “Beta life” am indoit si rasucit pedala si schimbatorul de viteze, dar niciodata nu l-am rupt!

In turul al doilea am lovit o bordura de beton, rasarita in mijlocul unui camp, acolo iar am avut o cazatura spectaculoasa, nu numai eu ci si restul concurentilor! A fost o cursa pe cinste ce ne-a tinut in priza si un antrenament foarte bun!