in

Dupa 2 ani fara Red Bull Romaniacs, Jozsa Norbert Levente este pregatit 100% pentru editia VERTICAL MADNESS – RELOADED!

Pilotul Master Bike Cluj, Jozsa Norbert Levente (GASGAS) are deja doi ani in care nu a participat la Red Bull Romaniacs, dar anul acesta este mai pregatit ca niciodata sa ia startul in editia cu numarul 18 a celui mai greu raliu de Hard Enduro din lume!

Foto: Irina Petrichei

“Anul acesta cred ca Romaniacs va fi mare: avem 49 de piloti inscrisi doar la clasa GOLD si asta doar prin faptul ca acum, sportul nostru este recunoscut la nivel mondial, Red Bull Romaniacs devenind etapa de Campionat Mondial de Hard Enduro! Chiar astazi (Duminica, 25 Iulie) suntem in drum spre Sibiu!”

Foto: Irina Petrichei

L-am intrebat pe Norbi si despre ziua speciala introdusa anul acesta in formatul cursei; despre ziua maraton, zi in care pilotii nu au voie sa primeasca asistenta si mai mult, au sa petreaca noaptea sub cerul liber, in cort! “Ziua maraton este un lucru nou pentru toti sportivii! Cred ca o sa fie o aventura de neuitat! GASGAS-ul se comporta impecabil, deci nu ar trebui sa imi fac griji in privinta motorului.”

Foto: Irina Petrichei

Programată în perioada 27-31 iulie, cea dea 18-a ediție a celui mai dificil raliu hard enduro din lume va plusa la capitolul anduranță prin includerea unei etape maraton. Practic, în acest an concurenții vor avea ocazia săși testeze abilitățile de mecanici – între ziua a doua și a treia nu va fi permis ajutorul echipelor de asistență tehnică.