in

Curs de pilotaj enduro GRATUIT! Patrick Moto te invita la un antrenament de enduro, pe cinste!

Cursuri de pilotaj Enduro GRATUIT! UNDE si CAND? In ultimul weekend al lunii iulie, (28-29), Patrick Moto ii invita pe toti iubitorii de enduro la antrenament in zona Gheorgheniului. Sezonul este in toi, toata lumea este in forma, deja s-a alergat in curse importante, dar alte curse urmeaza, asa ca dorim sa profitam si sa ne bucuram de doua zile de enduro intre prieteni, pe principiul “nimic nu e obligatoriu, totul e permis”.

Despre ce e vorba? Grupul va fi condus de veteranul endurist Patrick Boissy, omul care cunoaste zona ca pe propriile buzunare si care va ghida grupul timp de doua zile (sambata si duminica) prin muntii din jurul Gheorgheniului, obiectivul principal fiind ca toata lumea sa simta bine pe motor, dupa nivelul tehnic al fiecaruia. Desigur, de aceea este antrenament, deoarece exista si o componeneta didactica, in punctele in care riderii intampina probleme, ei vor primi asistenta teoretica si la nevoie… practica.

Participarea la acest antrenament este gratuita, grupul maxim este de12 persoane, fiecare rider se va ocupa de cazare Mai multe detalii va poate oferi Patrick 0731 01 86 80, iar inscrierile se fac la adresa pr@patrickmoto.ro

[adrotate banner=”12″]

Iata ca acum aveti posbilitatea nu doar sa urmariti Lectia de Enduro, ci sa intrati si in practica! Nu ratati aceasta ocazie si sariti la inscrieri!