in

Ciprian Codrut Furtuna castiga Hard Enduro Campulung Muscel. O cursa incheiata prematur, datorita codului rosu de vreme nefavorabila.

Hard Enduro Campulung Muscel, din pacate a trebuit incheiat la scurt timp dupa startul de Duminica din cauza codului rosu de vreme nefavorabila!

Clasa PRO a fost castigata de Ciprian Codrut Furtuna (GASGAS). Pilotul sustinut de Moto24.ro si FM-PARTS.eu a fost declarat castigator in urma rezultatului de la PROLOG. “Din pacate, Duminica dupa doar 5km de traseu am ajuns la primul parau. Aici apa era foarte mare, am lasat motorul si am verificat adancimea, in unele locuri era pana la sold! Aici m-au ajuns si restul pilotilor de la A si am “navigat” toti, dar intre timp ne-au ajuns organizatorii din urma sa ne scoata de pe traseu. Imi pare rau ca nu am putut sa ne bucuram de traseu, dar cu natura nu putem sa negociem! Multumesc Moto24 si FM Parts pentru sustinere!”

O siutatie neplacuta, dar din fericire organizatorii au reusit sa ia masuri in scurt timp fara alte incidente. O decizie grea, sa opresti o cursa, dar cateodata trebuie facuta. Rezultatele finale ale cursei au fost cele ale PROLOGULUI.