in , ,

Calendarul Campionatului National de Hard Enduro 2013!

S-a nascut Campionatul National de Hard Enduro! Cele 5 etape de hard enduro din 2013 se desfasoara in perioada 10 mai – 28 august!

Campionatul National de Hard Enduro 2013 Foto (c) DLZ Photo

Ene Stefan, presedintele clubului Free Bike Team Valcea (www.freebiketeam.ro) ne explica in cateva cuvinte modul in care se vor desfasura cele 5 etape din Campionatul National de Hard Enduro 2013.

Cele 5 etape de Hard Enduro din 2013 sunt personalizare, cu o denumire proprie ce apartine cluburilor organizatoare. Campionatul National de Hard Enduro al Romaniei, CNHE este deschis tuturor pilotilor care au oo licenta valida emisa ori acceptata de FRM. CNHE va fi impartit pe 3 clase dupa cum urmeaza:

  • Categoria A (Avansati): concurenti foarte experimentati, licentiati cel putin 2 ani in competitiile de enduro, motocross, rally-raid sau alte discipline moto off-road.
  • Categoria B (Sport): concurenti experimentati, licentiati cel putin 1 an in competitiile de enduro, motocross, rally-raid sau alte discipline moto.
  • Categoria C (Hobby): concurenti lipsiti de experienta sau cu putina experienta in orice competitie off-road. Odata cu inscrierea in aceasta categorie, concurentii confirma ca nu au nici un fel de experienta sportiva semnificativa pana la momentul desfasurarii competitiei.

Ene Stefan - Campionatul National de Hard Enduro 2013 Zona Enduro

In urma experientei acumulate din organizarea Cupei Cupelor la Hard Enduro, in 2013 Federatia Romana de Motociclism in parteneriat cu cinci cluburi de motociclism din Romania pune bazele Campionatului National de Hard Enduro si de anul acesta vom avea primul Campionat de Hard Enduro din lume! Este rezultatul unei munci de 3 ani a tuturor cluburilor implicate in acest fenomen si speram ca in viitor, daca o sa convingem inca 2 tari sa organizeze 2 etape de Hard Enduro vom avea un Campionat International,” declara Ene Stefan pentru ZonaEnduro.ro

Calendarul Campionatului National de Hard Enduro 2013:

[accordions]
[accordion title=”Enduro Panorama Deva”]

Data: 10-12 mai
Locatie: Ghelari
Web: http://www.motoclubhaita.ro

[/accordion]
[accordion title=”Enduro Maniaco Depresiv”]

Data: 14-16 iunie
Locatie: Valcea – Voineasa
Web: http://www.freebiketeam.ro

[/accordion]
[accordion title=”Hard Enduro Piatra Neamt”]

Data: 7-9 septembrie
Locatie: Piatra Neamt
Web: http://www.hepn.ro

[/accordion]

[accordion title=”Hard Enduro Competition Sibiu”]

Data: 2-4 august
Locatie: Sibiu
Web: http://www.hecs.ro

[/accordion]

[accordion title=”Hard Enduro Regimentul 13″]

Data: 28-31 august
Locatie: Poiana Marului, Caras Severin
Web: http://www.regiment13.ro

[/accordion]
[/accordions]

Nu uitati insa de prima cursa a sezonului 2013, unde ii puteti vedea pe Chris Birch si Graham Jarvis, King Of The Hill Tournament Hard Enduro 2013! Informatii, regulament si inscrieri pe www.heca.ro!