in ,

Sorin Traistaru si Vlad Neaga, reprezentantii Romaniei in Campionatul European de Supermoto!

La clasa Open batalia s-a dat intre favoritul local Uros Nastran, el luptandu-se cu bulgarul Angel Karanyotov. Ambii piloti au castigat cate o mansa, dar in final treapta cea mai inalta a podiumului a fost ocupata de Nastran. Rok Mihecic din Slovenia pe 2 si Karanyotov pe 3. Cu doar o etapa ramasa din Campionatul European de Supermoto, Karanyotov este noul lider al clasei Open.

Sorin Traistaru si Vlad Neaga au reprezentat Romania in a treia etapa a Campionatului European de Supermoto, Sorin clasadu-se in prima mansa pe locul 5, dupa care in mansa a doua obtine doar 11 puncte din cauza problemelor mecanice.
Vlad Neaga a participat la SM Junior, iar in prima mansa se claseaza pe locul 7. Mansa a doua are sa ii aduca un loc 8.

In clasamentul general, Vlad este acum pe locul 4, cu un total de 81 de puncte la SM Junior, iar Sorin Traistaru (Arici Supermoto) pe locul 6 la SOpen cu 82 puncte.

Asta nu e tot, revenim cu imagini si declaratii din partea pilotilor dupa care mai avem inca o supriza pentru voi! Deci: Like ZonaEnduro.ro pe Facebook, abonare la stiri prin mail, salvat adresa etc. doar sa tine-ti aproape!
[adrotate banner=”12″]