Marc Coma este inlocuit de Kurt Caselli la Dakar 2013

by Mos Paul 0

KTM a confirmat faptul ca Marc Coma nu va lua startul in Ianuarie la Dakar 2013. Din cauza unei accidentari suferite in Raliul Marocului, Coma inca nu este recuperat complet la umarul accidentat.

Marc Coma rateaza Dakar 2013

Marc Coma ii ofera astfel ocazia unica in viata de a participa la Dakar 2013 lui Kurt Caselli. Coma spune: “Am lucrat din greu la recuperarea mea, impreuna cu cei mai buni doctori, dar a trebuit sa fim in final realisti. Unul din muschii umarului imi cauzeaza probleme rezultand lipsa mobilitatii.

Alex Doringer, seful echipei KTM declara ca: “Marc este unul dintre pilotii cheie al echipei KTM. Impreuna cu Cyril Despres au castigat ultimele 7 titluri ale Dakar-ului. Suntem dezamagiti pentru ca Marc nu poate concura, dar starea de sanatate a pilotilor nostri este pusa pe primul plan.

Marc Coma - Action

Echipa KTM l-a ales pe Kurt Caselli, un pilot cu rezultate deosebite. Caselli in 2012 de asemenea incheie pe locul secund in legendara cursa Baja 1000 ca pilot al echipei KTM.

Intodeauna mi-am dorit sa alerg la Dakar, dar lucrul acesta nu era posibil daca nu aveam suportul echipei KTM. Sa pot alerga in cea mai mare cursa a lumii pe cea mai buna motocicleta, este intr-adevar o binecuvantare!” decalra Kurt Caselii.

Kurt Caselli Dakar 2013

 

Foto (c) KTM Images/Red Bull Content Pool, DigitalOffroad

Lets Ride Graphics - Custom Decals