in

Vlad Neaga urca in elita pilotilor de supermoto din lume

La sfarsitul saptamanii trecute, Vlad Neaga, legitimat la CS Dumbravita, a participat la cea de a treia etapa de Campionat European care s-a desfasurat la Busca in Italia.Aici, Vlad a inregistrat cea mai buna evolutie a sa de pana acum, devansand nume consacrate din supermoto-ul european.

Vlad Neaga

Desi in prima mansa a avut unele dificultati datorita udarii excesive a portiunii de off road, in cea de a doua mansa, Vlad a avut un start excelent, reusind sa depaseasca sase concurenti in primele viraje. In continuare, pe parcursul cursei, a fost foarte concentrat si determinat, consolidandu-si pozitia. La final, s-a clasat pe pozitia 16, fiind apreciat atat de echipa cat si de concurenti.

7

Va reamintim ca Vlad a participat la inca doua etape de Campionat European, cea desfasurata la Jerez de la Frontera (Spania) si cea de la Ottobiano in Italia. De asemenea, el a incheiat pe prima pozitie etapa de Campionat National de la Arad, deschizandu-si drumul spre un nou titlu de Campion National. Urmatoarea cursa va fi cea din Campionatul Alpe Adria care se va desfasura la Kula (Serbia) in week end-ul urmator 23-24.05.2015. In Campionatul European, in perioada 6-7 iunie, in Polonia se va desfasura cea de a patra etapa de Campionat European.

Vlad Neaga - Grila de Start - FINALA Campionatului National de Supermoto 2014
Vlad Neaga – Grila de Start – FINALA Campionatului National de Supermoto 2014

Vlad isi doreste sa continue participarea si la celelalte etape de Campionat European, Est-European si National, dar acest lucru este posibil doar cu implicarea autoritatilor si cu sprijinul sponsorilor. “Multumim Federatiei Romane de Motociclism, Carmarione, Bogmiradi, Speed Host, Maxiscooter, SC Dumbravita si oamenilor din presa care ii sunt alaturi.