Master Bike Cluj organizeaza la sfarsitul lunii Februarie, 27-28, un weekend cu iz didactic in ale sportului cu roti cramponate si anume Enduro, Hard Enduro si Motocross alaturi de cei mai buni piloti din ROMANIA!

O sa ai ocazia sa inveti de la Gagy Peter, Ervin Kovacs si Jozsa Norbert Levente mici trucuri  si secrete, tehnici noi care cu sigurata o sa contribuie pentru evolutia fiecarui participant in acest sport cu motor! Mai mult decat atat, Master Bike Cluj vine in ajutorul fiecarui participant cu sfaturi tehnice legate de pregatirea motocicletei si alegerea corecta a setarilor pentru o performanta maxima!

Pentru ca reteta sa fie completa, la acest curs se pot inscrie chiar si copii, ce vor fi pregatiti si instruiti de Gagy Peter.

Cursul se va tine Sambata si Duminica la Cluj. Taxa de inscriere este de 200 lei, iar membri clubului Master Bike Cluj beneficiaza de 50% reducere.

ATENTIE! Locuri limitate!! Fiecare pilot va primi o diploma de participare unde este specificat nivelul de pregatire absolvit.

FORMULAR INSCRIERE

[gravityform id=”4″ title=”true” description=”false” ajax=”false”]