in ,

Toamna numaram bobocii, noi numaram campionii

O singura etapa ne desparte de finalul Campionatului National de Hard Enduro, Arsenal Park Hard Enduro. Marea finala se desfasoara la Orastie week-end-ul acesta. Noi o sa facem o mica analiza a celor ce au sanse sa devina campioni dupa mult asteptata cursa.

 

Incepem cu clasa Hobby, deoarece aici avem o revelatie. Un pilot care s-a impus inca din prima etapa, la King of the Hill unde conditiile nu au fost chiar prietenoase pentru clasa C. Plecand mult in spate, undeva de pe pozitia 30, Leric George pilotul Hard Enduro Arad, reuseste ca la finalul zilei sa aiba un minut avans fata de urmatorul clasat. A doua zi de cursa a fost intensa, clasamentul final facandu-se la doar cateva secunde!!

Din pacate, pilotul din Arad rateaza Enduro Panorama si pierde puncte importante in clasament, lucru ce il regleaza in etapa a treia, renumita cursa organizata de ZEN World Extreme, Carpath Enduro. Aici, Geani are o evolutie incredibila! Pe Prologul presarat cu o ploaie torentiala si grindina reuseste sa termine al treilea. Din pacate, in prima zi de offroad rupe lantul si pierde mai bine de o ora jumate in padure sa remedieze problema. De aici incepe adevarata cursa! Pana la final, pilotul din satul Dumbravita, jud. Arad reuseste sa recupereze timpul pierdut, clasandu-se pe 4 in clasamentul general!

Acum, matematic, sunt campion la Clasa C, dar avand in vedere ultima cursa nu vreau sa spun nimic pana la finalul acesteia. Ne asteapta o cursa frumoasa in week-end si dupa cum il stiu pe Adi, cu siguranta o sa ne faca mici surprize pe traseu, pe care le vom savura din plin“, declara Leric George pentru Zona Enduro. “Din pacate de la Carpath Enduro nu prea am avut timp de antrenament, dar sper sa duc cursa la capat, fara incidente. Multumesc clubului pentru sustinere si tuturor celor implicati in debutul meu la aceasta disciplina frumoasa, Hard Enduro!

 

 

Asteptam cu nerabdare finalul sezonului si tineti aprope pentru analiza clasei urmatoare din acest campionat!