in

Stroisteanu Bart castiga in fata lui Zdenek Cyprian, Hard Enduro Targu Neamt!

Dupa 3 zile pline de actiune si… noroi, Hard Enduro Targu Neamt ajunge la final si cel mai important este faptul ca in ciuda vremii, riderii sunt toti cu zambetul pe buze, in special Bart, care dupa multa munca reuseste sa il invinga pe Zdenek Cyprian!

Dupa cum bine stiti, batalia Zdenek vs Bart este de ceva vreme la clasa VETERAN, iar cei doi in ciuda unor anumitor date din buletin se ambitioneaza atat de tare incat uneori scot niste timpi, demni de clasa PRO, iar la EXPERT ar fi pe podium alaturi de pustani!

Am ales sa vorbim in acest articol despre pilotul Master Bike Cluj, victoria lui fiind “varful” din acest sezon, daca nu din ultimele 2, de cand Zdenek vine la fiecare cursa din Campionatul National al Romaniei de Hard Enduro! “Chiar daca sunt 40 de secunde, am urcat pe o treapta mai sus! Un rezultat muncit, ma lupt de multi ani pentru acest rezultat, dar anul asta m-am ambitionat foarte tare. Poate ca si imi place cum merge acum GASGAS-ul 2023, poate si faptul ca Hard Enduro Targu Neamt este cursa mea de “acasa”, aici m-am nascut si a venit un plus de motivatie, nu stiu… ce-i drept e ca acum sunt fericit pentru rezultat!”

Intreaga echipa Master Bike a pus din nou mana pe podiumuri, de data aceasta la fiecare clasa!

  • Jozsa Norbert Levente este de neinvins la clasa PRO, chiar daca astazi Varga Zsolt a fost in spatele lui la doar cateva secunde. Pe 3 il avem pe Ciprian Codrut Furtuna.
  • Grigoras Maria are aproape 2 ore avans in clasamentul general la clasa FETE, ea fiind urmata de surorile Mares.
  • ILYEȘ Zakord Szilveszter este cu peste 30 minute mai rapid decat MARIN Raul Marian la EXPERT. STĂNIȘOR Marius in Top3.
  • La HOBBY, CLAPA Lucian chiar daca nu a inceput in forta cursa, in final se claseaza primul in fata lui ALIONESCU Ioan Andrei si HAMBĂȘAN Vlad Casian.
Echipa HARD ENDURO PIATRA NEAMT 2022
Rezultate-OVERALL-HE-TARGU-NEAMT