in

Rezultat de exceptie pentru Vlad Neaga – locul 2 in ultima etapa de Campionat Est-European

 

Poduim Supermoto EC Bulgaria_1024x752

In weekendul 25-27 iulie 2014, Vlad Neaga, legitimat la CS Dumbravita, s-a deplasat in Bulgaria, la Pleven, pentru participarea la ultima etapa de Campionat Est-European de supermoto. La doar 14 ani, Vlad trebuia sa se lupte din nou cu mult mai experimentatii piloti din Lotul National ai Bulgariei ca Alexander Georgiev, Yanko Tashev sau Antonio Todorov, care au varsta de peste 20 de ani.

vlad_neaga_plevna_CNI_Supermoto_etII_5

Asa cum ne-a obisnuit de la inceputul Campionatului, Vlad a dat dovada de multa determinare, si-a imbunatatit permanent stilul de pilotaj si a realizat din nou un record personal cu un timp de 1,27.6 min/tur.

Vlad Neaga

Desi a plecat de pe locul 5, tanarul pilot a reusit o prima mansa de exceptie, reusind sa se impuna in fata lui Tashev si Todorov, termanand pe locul 2 in urma lui Georgiev. In cea de a doua mansa, Vlad a avut un start foarte bun si inca de la inceputul cursei l-a lasat in urma pe Todorov. In turul 6, a avut parte de o cazatura dar s-a ridicat repede si a reluat cursa in doar 7 secunde. A finalizat mansa a doua pe locul 3, astfel asigurandu-si locul al 2-lea pe podium, in urma lui Georgiev si fiind urmat de Tashev, Todorov, Gregoire si Ivceski.

Vlad Neaga CNI Supermoto 2014 ET1 - ZonaEnduro.ro -1
Le multumim celor care ne-au sprijinit pentru obtinerea acestor rezultate deosebite: Carmarione, Bogmiradi, SpeedHost si Primariei Dumbravita.