in

Moto X Country Busteni: Prologul

Pe pamant ne dam, prin aer zburam, apa ne uda, mai lipseste doar focul, iar flacarile au marcat drumul riderilor la Prologul Moto X Country Busteni. Acesta a fost oferit ca un fierbinte “appetizer” in Valea Cerbului, pentru cele doua zile de enduro-cross care ne asteapta, asa fain-frumos, la ceas de inserare, sub luminile unei instalatii de nocturna puse la punct de Adventure Ride si a catorva busteni on fire! Traseul a fost scurt, dar suficient de “imbarligat”, iar cele cateva treceri peste busteni, in diverse configuratii i-au pus la incercare pe rideri, mai ales pe parcursul reprizelor de ploaie. S-a alergat in grupe de cate patru rideri, la clasele B, C si Veterani, aceasta din urma clasa fiind castigata de maestrul… Fieltermaiester, la B impunandu-se enduristul Josza Norbert si motocrosistul Ciprian Staicu, nu degeaba Moto X Country e un festival de enduro-cross!

[adrotate banner=”12″]

Am si numele riderilor de la C care au iesit invingatori, fiecare in grupa lui de soc, sper sa nu fi strecurat vreo greseala, rezultatele sunt inca neoficiale: Sasha Tolocenco (la mare lupta prieteneasca cu Mitachescu Catalin – Jumba), Serban Slabescu, Huidici George, Barca Mihai si Mihai Claudiu, iata asadar riderii pe care trebuie sa stam cu ochii in zilele ce urmeaza, dar sa nu uitam si de Dumitru Sorin, care in seara asta a culcat motorul cand nu trebuia, sau pe riderii care vor sosi in zilele urmatoare.

Asadar, cine doreste sa ia o gura de aer proaspat, sa alerge in patru manse pe patru trasee diferite sau pur si simplu sa stea la o bere cu Jumba & CO – care cu greu mai poate fi dat jos de pe motor, este asteptat in Valea Cerbului, vineri si sambata sunt doua zile pline, un adevarat cross-over intre enduro si… cross!

Via: Dirt Bike Zone