in ,

Jozsa Norbet Levente: “Ziua doi a fost cea mai grea, astazi pot spune ca ne-am raincarcat bateriile pentru maine”. Red Bull Romaniacs 2021

Dupa ce si-au recastigat accesul la telefoane si semnal, dupa etapa maraton, considerata de multi dintre piloti ca fiind cea mai grea, nu  ca au dormit la cort, ci prin faptul ca traseul a fost cu adevarat foarte greu!

Foto: FRM.ro

Am stat de vorba cu Norbi si am aflat ca noaptea petrecuta la cort a fost chiar pe placul pilotilor, problema cea mai mare a fost traseul ce i-a solicitat din plin pana sa ajunga la cort. Pobabil o fi zis Martin, “las’ ca le dau e de lucru sa aiba somul linistit!”. “Ziua de ieri a fost chiar foarte grea, pana la service point am tras din greu, chiar si la propriu – de motor! Dupa jumatatea zilei am mai avut cateva coborari care la prima vedere pareau imposibile, foarte grele si ele, dar a urmat noaptea la cort unde chiar ne-am simtit bine, intre prieteni!”

Foto: FRM.ro

Maine actiunea se desfasoara la faimoasa urcare GUSTERITA, unde sunt asteptati toti pilotii la finalul zilei.


Astazi lucrurile s-au mai listit, traseul a devenit unul practicabil pe motor in majoritatea situatiilor. “Astazi ne-am simtit foarte bine, am avut un track frumos, am stat intreaga zi in saua motorului, nu am impins cum s-a intamplat ieri. Sunt intreg, motorul e in regula, mai avem o zis si gata!”