in

Greu Enduro Holbav – No Help Zone pentru Clasa PRO, 65km cu adevarat “grei pentru EXPERT

Greu Enduro Holbav ajunge la editia cu numarul 2 si este o cursa foarte spectaculoasa si concentrata, o cursa de o zi, o cursa cu trasee cu adevarat grele cum doar zona Brasovului ne ofera!

Clasa PRO va avea trei bucle fata de Expert, dificultate medie pentru un rider de Pro, o urcare aproape virgina, pentru testarea abilitatilor si una destul alunecoasa in caz de ploaie, nimic imposibil. La clasa Pro tot traseul este NO HELP ZONE , orice ajutor dovedit din public va fi penalizat cu 2 ore!

Pentru clasa EXPERT, organizatorii au pragatit traseul principal, are in jur de 65km si este de nivel avansat pe prima jumatate, cu portiuni agresive, stancoase si foarte alunecoase in caz de ploaie, iar a doua jumatate aproape se poate considera un Enduro classic.
Traseul nu este pentru incepatori! In acelasi timp, orice rider de nivel amator la Hard Enduro va putea termina sau va fi ajutat de INCHIZATORI , nu ramane nimeni in padure!Va exista chiar si un CHICKEN LINE pentru Clasa HOBBY, inainte de coborarea spre urcarea cea mai grea, fiecare isi va evalua starea, daca ajunge deja obosit in acel punct, care este aproape de jumatatea traseului, va avea posibilitatea sa ocoleasca, cu o penalizare de 2 ore.
Pentru cei care inca nu s-au inscris o pot face si acum, taxa de inscriere este de 300 lei! Va lasam un link pentru inscriere si programul competitiei! Un eveniment sustinut de Moto24.ro.

INSCRIERI: https://forms.gle/WNZGsH7nrXK4enXi9

PROGRAM COMPETITIE

  • 8:00-10:00 Inscrieri
  • 10:30 Briefing
  • 11:00 Start prin prolog amenajat
  • 16:00 Inchiderea ultimului CP
  • 18:00 Premiere

DETALII taxe: 300lei, sportivii care nu detin Licenta anuala, pentru a putea participa la competitie au nevoie de Licenta FRM -50lei, Asig. pentru cursa -125lei si Viza Medicala -30lei. Se pot obtine intre orele 8:00 si 10:00 la locatia evenimentului in – 1 OCTOMBRIE 2022.