in

GasGas Romania domina podiumul la clasa HOBBY prin Sebastian Grosu la Hard Enduro si EnduroCross Comanesti


Week-end plin de actiune pentru echipa ATH – Moto – GAS GAS ROMANIA la Comanesti, unde are loc o etapa de Hard Enduro, dar si una de EnduroCross! Sebastian Grosu, constant, in ambele curse, urcand noul GasGas pe prima treapta a podiumului!

Vineri si Sambata pilotii chiar au avut de lucru pe traseul pus la dispozitie de clubul X-Cape Bacau, dar sa nu uitam si de rasplata la final de zi, un ditamai vitelul la protap!

Am stat de vorba putin cu Sebastian Grosu, un nume nou in acest sport, chiar daca printre biciclisti, ramane foarte cunoscut, cu multe titluri la activ in special la cursele de Downhill. “Am avut o cursa foarte grea Vineri si Sambata, un traseu cu multe surprize. Cu plusuri si minusuri, dar in final am reusit sa urc pe podium. Batalia s-a dat pana in ultimul minut, eu reusind sa sparg busonul de ulei al motocicletei, ceea ce m-a incetinit putin pana am gasit unul de imprumut in unul din CP-uri. M-am simtit foarte bine pe motocicleta, GasGas-ul s-a comportat perfect, in ciuda problemelor cu busonul de ulei.”

Recuperarea dupa efort, a fost Duminica, in cursa de EnduroCross, unde din nou, pilotul ATH Moto Floresti a castigat.

Sa fie noul GasGas motocicleta perfecta pentru Hard Enduro, dar si buna pentru EnduroCross? Ramane sa testam si noi motocicleta intr-un nou articol!!