in ,

FM Racing Romania te trimite GRATUIT la Enduro Panorama 4

FM Racing pune la bataie 2 premii ce constau in plata a doua taxe de participare la Enduro Panorama 4! Cumpara produse in valoare de minim 100 RON din magazinele FM Racing in perioada 4 Ianuarie – 15 Martie, iar FM Racing te trimite la enduro!
Pentru a putea intra in concursul “FM Racing Romania te trimite GRATUIT la Enduro Panorama 4” trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:
La aceasta promotie pot participa atat persoanele fizice cat si persoanele juridice (aici intra si dealerii nostri)

 

[adrotate banner=”20″]

  • Comenzile se cumuleaza, la fiecare comanda o sa primiti numarul de comanda nou, cu cat sunt mai multe comenzi cu atat sansele de castig sunt mai mari.
  • La fiecare comanda va rugam sa specificati clasa la care doriti sa va inscrieti la concurs
  • Clasa A : Expert/Profi , Clasa B: Hobby/ Mediu
  • Vor fi 2 castigatori, unul pentru clasa A si unul pentru clasa B
  •  La fiecare comanda de minim 100 RON primiti un numar de comanda care va fi trecut in baza noastra de date impreuna cu nume, Numar de telefon, mail si clasa la care doriti sa participati

Promotia este valabila atat in magazinul nostru din Alba Iulia cat si pentru comenzile primite prin Telefon, Mail, Fax, Webshop.
Extragerea va avea loc pe data de 15 martie, aceasta va fi facuta pe site-ul Random.org unde vom filma in direct extragerea (ca sa nu existe nici un dubiu extragerea nu se face in magazinul nostru ci se va face online), Inainte de extragere vom anunta totalurile de numere de comenzi pentru fiecare clasa separat.


Pentru necunoscatori, Moto Club Haita Deva continua traditia si deschide sezonul enduro 2012 cu o noua aventura in Tinutul Padurenilor din Muntii Poiana Rusca prin editia cu numarul 4 “Enduro Panorama”. Tabara de baza va fi Pensiunea Panorama din localitatea Ghelari aflata la 35 km de orasul Deva. Coordonate GPS: N 45 4 56,7 E 22 46 17,6.
Traseul de concurs insumeaza 200 km, traseu marcat cu banda, puncte de realimentare, de hidratare, de control si locuri de interes pentru media si spectatori.

Ziua 1 – Enduro – zona carierei Ghelari
Ziua 2 – Enduro – zona Ghelari/Toplita/Bunita
Ziua 3 – Enduro – zona Ghelari/Bunita/Lelese

Nici premiile nu sunt de trecut cu vederea, premii de 4000 Euro si premii speciale pentru locurile 4 si 5 de la fiecare clasa. Se va premia si cea mai priceputa fata in ale enduro-ului cu premiul Best Girl, cel mai in forma Veteran va primi distinctia de Best Old Boys, deasemenea nici cei mai tineri nu sunt lasti in anonimat, cel mai sprinten primid premiul Best Young Boys.

Taxele de participare la Enduro Panorama 4 sunt:

90 Euro pentru concurentii de sex feminin si pentru concurentii sub 18 ani.
100 Euro pentru concurentii care au participat la o editie Enduro Panorama sau pentru concurentii care se inscriu in grup mai mare de 5 persoane.
110 Euro pentru concurentii care nu se incadreaza in categoriile de mai sus.
ATENTIE! Din data de 25 aprilie 2012 taxa de participare este 120 Euro.


Pentru inscrieri vizitati site-ul: www.motoclubhaita.ro, dar nu uitati si de promotia FM Racing! Oricum vine primavara, schimbul de ulei de ce sa nu-l faci la FM Racing? Te mai alegi si cu un premiu, acela de a participa gratuit la Enduro Panorama 4! www.fmracing.ro