in

Enduristi aradeni, adunarea! Valea Radestiului Enduro-Cross, 28 aprilie 2012

Mult asteptata intalnire a pasionatilor de Enduro din judetul Arad se apropie cu pasi repezi, locul fiind acelasi: Valea Radestiului! De data aceasta in 28 aprilie organizatorii evenimentului ne invita cu mic, cu mare, pe motor sau ca spectator pe Valea Radestiului la o demonstratie de Enduro-Cross ce aduna piloti din toate colturile judetului si nu numai!

De la stanga spre dreapta: viceprimar Barbura Viorel, Mocuta Catalin - ATV, Sorin "Ariciu" Traistaru - Moto, Ovidiu Dascau - organizator, primar ing. Avram Teodor, cons. ing. Bucurestean Teodor

[adrotate banner=”12″]

Ideea acestui eveniment nu este acela de vedea cine-i cel mai tare, nu, este o actiune dezvoltata de domnul Ovidiu Dascau si Rada Teodor (fost Campion National la Moto cu Atas), sufletul acestei competitii, care cu ajutorul si sprijinul Primariei comunei Almas,  jud. Arad prin primar Avram Teodor , dar si a altor sponsori, reuseste sa ne adune la un loc pentru a da o tura buna de enduro fie ea pe motocicleta sau ATV, iar dupa sa putem schimba 2-3 vorbe, sa bem o bere sau un suc impreuna in timp ce gustam din gulasul preparat la ceaun (trebuie sa spun ca cel de anul trecut a fost delicios!).

Pe Valea Radestiului pesajul este unul superb, daca mai presaram si cateva motociclete gata sa ia startul... tabloul devine feeric!
Artileria grea de pe Valea Radestiului in asteptarea ultimului tur al motociclistilor.
Impreuna cu Luci, atenti la sfaturile primite de la cei cu experienta in domeniu.

Fiecare categorie are un reprezentant daca putem spune asa, un reprezentat implicat atat in partea materiala a evenimentului cat si pe circuit. La categoria Moto Sorin “Ariciu” Traistaru, Campionul National la Supermoto ne arata “cum se face.” Anul trecut el oferind premiile pentru ocupantii primelor 3 locuri. Terminand primul, el a donat premiul sau celui mai tanar junior din concurs.

Ariciu primind premiul special a publicului... o serie de flotari

Catalin Mocuta, reprezentatul celor pe 4 roti, de asemenea implicat in partea organizatorica, stie foarte bine cum sta “treaba” la ghidonul Quad-ului sau, un Yamaha Raptor. Editia trecuta a fost castigata de Mocuta Razvan care la numai 14 ani pe acea vreme, facea spectacol tot pe un Quad Yamaha Raptor. Catalin de asemenea ne-a servit cu gulasul laudat mai sus, dar si cu sampania oferita pentru locurile fruntase ale clasamnetului.

Mocuta Catalin in plina actiune pe Valea Radestiului, pe un ATV imprumutat, cu doar cateva ore inaintea startului ATV-ul juniorului, Mocuta Razvan a ramas cu motorul blocat. Fiind si ziua de nastere a lui Razvan, quad-ul este carmuit de junior.
Mocuta Razvan zburand spre locul I la clasa ATV
Mocuta Razvan surprins de ochiul vigilent al lui Ovidiu Dascau

Cat despre traseul din acest an, va pot spune doar ca va fi unul ceva mai lung. Taxa de participare este zero, iar inscrierile se fac pe baza Cartii de Identitate in urma semnarii unui act in care pilotul declara ca va participa pe propria raspundere.

Nu-i loc de odihna pe Valea Radestiului, imediat dupa concurs a inceput o noua demonstratie... wheelie-uri pe o panta aproape imposibil de urcat... Un baiat cu o Yamaha facea totul sa para mult prea usor!

Ne vedem pe Valea Radestiului, 28 Aprilie! Nu uitati sa duceti cortul, 28, 29, 30 Aprilie si de ce nu si 1 Mai sa-l petrecem in saua motocicletei! Tineti pe Zona Enduro pentru ca o sa revenim si cu imagini si video despre traseul de anul acesta!

Prezent si eu, pe acea vreme cu Honda CR 125. Anul acesta voi pune la test un TM.

 

Foto (c) Ovidiu Dascau. Copierea si distribuirea imaginilor este strict interzisa fara acordul prealabil al autorului!

Galeria de poze din 2011 o gasiti aici: Poze Valea Radestiului Enduro-Cross 2011

Video: Categoria ATV – Valea Radestiului Enduro-Cross 2011

Categoria Moto – Valea Radestiului Enduro-Cross 2011

Prezentare Valea Radestiului Enduro-Cross 2011

Antrenamente Libere Valea Radestiului Enduro-Cross 2011