in ,

Cupa Regiment 13 – Enduro pe meleaguri banatene

Cupa Regiment 13 este gata pentru a intra in actiune. In 23, 24 si 25 septembrie 2011 Clubul Sportiv RIDE COMPETITION Timisoara organizeaza la Poiana Marului, Jud. Caras Severin o competitie dedicata enduristilor.

“Acum vreo doi ani existau mai multe echipe mici de endurişti în Timisoara. Majoritatea ne cunoşteam între noi, ne mai întâlneam pe la concursuri de enduro, la circuitul de motocross de la Şag sau pe la diferite ieşiri.

În vara anului 2010, canicula din Timişoara ne-a gonit în weekenduri la răcoarea din Poiana Mărului. Într-o seară, la o bere și discuții despre “rezumatul zilei”, s-a auzit pentru prima dată: “… ce bine ar fii să existe un concurs enduro serios cu baza în Poiana Mărului …

Ideea aruncată în treacăt a prins rădăcini în mintea tuturor: noi urma să-l organizăm. Așadar începând cu iarna 2011 lucrurile s-au pus în mişcare: ne-am adunat 13 endurişti pentru prima şedinţă … REGIMENTul 13 ENDURO era născut! Apoi bulgărele a început să se rostogolească: şedinţe săptămânale, căutat nume, în ce zonă şi când se va ţine concursul, siglă, tricouri, afișe, regulament, aprobări etc… ” www.regiment13.ro

Traseul de concurs insumeaza aproximativ 150 km de teren accidentat distribuiti pe zile astfel: ziua 1 – prolog; ziua 2 – 100 km; ziua 3 – 50 km. Vă așteaptă o diferență de nivel totală de peste 11.000m și aproximativ 160km de traseu cumulat în zilele 2 și 3.

Taxa individuală de participare este 250 RON dacă e achitată inclusiv până în 16 septembrie 2011 ora 23:59. Pentru înscrierile în grup de minim 6 persoane, la fiecare 5 concurenți plătitori din grup al șaselea este înscris gratuit. Începând cu data de 17 septembrie 2011 ora 00:00 nu mai este posibilă înscrierea în grup, taxa individuală de participare este 300 RON iar aceasta va putea fi plătită doar în numerar la secretariatul concursului. Fiecare concurent trebuie să își aducă propriul carburant pentru realimentare precum și recipientul special destinat pentru depozitarea acestuia. Cel mai apropiat punct de vânzare carburanți este în localitatea Oțelul Roșu.

Fondul de premiere conține premii totale de peste 3000 EUR structurate după cum urmează:

Premii clasa A: locul 1 – 1000 EUR, locul 2 – 500 EUR, locul 3 – 400 EUR
Premii clasa B: locul 1 – 300 EUR, locul 2 – 200 EUR, locul 3 – 100 EUR

Locurile 4, 5 și 6 de la fiecare categorie de dificultate vor primi premii constând în accesorii moto. Deasemenea, vor fi acordate premii speciale pentru: cea mai bine clasată fată, cel mai bine clasat tânăr concurent, cel mai bine clasat vârstnic concurent. Toți participanții vor primi tricouri casual cu logo-ul regimentului.

Iar daca un soldat eficient este un soldat bine antrenat, bine echipat și nu în ultimul rând bine hrănit. Astfel, popota regimentului a decis ca fiecare recrut să beneficieze de câte un gulaș gratuit pentru fiecare zi de luptă.

Pentru inscrieri si informatii despre Cupa Regiment 13, poti scrie un email pe adresa info[@]regiment13.ro sau sa ceri detaliile direct de pe site-ul organizatorului: Formularul de Contact