in

Cum a fost experienta Red Bull Romaniacs 2022 pentru Viorel Costin, riderul Master Bike Cluj

Cel mai dur raliu de Hard Enduro din lume, Red Bull Romaniacs ajunge la final, iar riderul Master Bike Cluj, Viorel Costin, sustinut de Carnexport Construct, Master Bike Cluj, ATH Moto, Authentic Spirit, GASGAS Romania, Forma, CZ Chain si Sticker Box ne povesteste cum s-a simtit timp de 5 zile in scaritele motocicletei sale, un GAS GAS EC300 2023!

Viorel Costin, cel mai rapid pilot roman in calificarile Red Bull Romaniacs!

Vio incepe in forta calificarile pentru Red Bull Romaniacs, el fiind cel mai rapid pilot roman. In Finala, rezultatul este imbunatatit, riderul sustinut de GASGAS Romania terminad pe locul 14!

Pozitia 6 la clasa Silver dupa prima zi la Red Bull Romaniacs!

Prima zi la Romaniacs ii aduce riderului Master Bike Cluj, pozitia 6 in clasamentul general, el plecand de pe locul 14! “Am avut o zi destul de buna azi, am plecat de pe locul 14, in final recuperand pena pe locul 6 in clasamentul general. Am mers fara greseli, fara cazaturi, motocicleta s-a comportat impecabil si ma bucur ca am reusit sa intru in Top10. Vreau sa imbunatatesc rezultatul in cele 3 zile ramase! Astazi am avut multe bucati de viteza, gol alpin, dar si cateva sectiuni grele.”

Oboseala isi spune cuvantul in ziua 2 de cursa!

Timpul petrecut in scaritele motocicletei isi spune cuvantul, iar ziua 2 are sa fie una dificila. Aici Viorel cade in clasamentul general cateva locuri.

Ziua 3 – Cea mai „productiva” la Red Bull Romaniacs

Chiar daca suntem pe finalul raliului de Hard Enduro, Red Bull Romaniacs 2022, pilotul Master Bike Cluj, sustinut de GASGAS Romania, reuseste sa isi gaseasca noi rezerve de putere si sa recupereze tot ce a pierdut in ziua anterioara!

„Astazi chiar a fost o zis faina! Am avut portiuni unde am fost primul la clasa Silver! Traseul a fost pe placul meu astazi, lung, dar tehnic. Sper sa fie si maine la fel, sa avem portiuni grele. Mai am de recuperat cateva minute sa ajung in Top10, deci maine o sa fortez putin!” 

Locul 13 in clasamentul general la final de Red Bull Romaniacs!

Ultima zi la Romaniacs, chiar daca nu a fost una pe placul riderului din Medias, ii aduce totusi un loc 13 in clasamentul final. “Chiar daca nu am reusit o clasare in Top10, ma bucur ca am dus la bun sfarsit aceasta provocare, Red Bull Romaniacs! M-am simtit foarte bine pe motocicleta intreaga cursa, chiar nu am avut nici cea mai mica probleme de ordin mecanic, totusi oboseala si-a spus cuvantul, dar mai ales trezitul de dimineata! Vreau sa multumesc tuturor celor ce m-au sustinut si au fost alaturi de mine, Carnexport Construct, Master Bike Cluj, ATH Moto, Authentic Spirit, GASGAS Romania, Forma, CZ Chain si Sticker Box!”