in

Chris Birch te antreneaza pentru King Of The Hill Tournament

Chris Birch antreneaza piloti din anul 2007 prin intreaga lume: America de Sud, Canada, Africa de Sud, Noua Zeelanda si acum in Romania, la Ghioroc, Arad.

Cu o saptamana inainte de King Of The Hill, Chris Birch va sustine pentru prima data in Romania cursurile de pilotaj enduro atat pentru incepatori cat si pentru experti.

DSC03055_0

Dupa o zi petrecuta cu Birchy, cum ii spun prietenii, vei invata cum sa-ti setezi corect motocicleta, cum sa stai corect in scarite, cum sa folosesti abreiajul, acceleratia si franele eficient, cum sa stapanesti virajele, cum sa alegi trasa potrivita si bineinteles crema enduro-ului, trecerea peste busteni, radacini, urcari, coborari, nisip, treceri prin rau, etc.

coaching wheelie

Dupa 13 ani de experienta Chris Birch a invatat secretele meseriei si este dispus sa le impartaseasca cu voi. Pretul pentru o zi de curs este de 150 Euro/Pilot. Inscrierile se pot face aici: HECA Enduro School with Chris Birch. Intr-o zi pot participa 10 piloti. LOCURILE SUNT LIMITATE!! Mai multe detalii pe site-ul Hard Enduro Club Arad.

ENDURO SCHOOL CHRIS BIRCH