in

Andrei Boțoacă, pilotul Beta Romania este câștigătorul clasei EXPERT – enduroPanorama 2022!

Andrei Boțoacă, pilotul Beta Romania este câștigătorul clasei EXPERT – enduroPanorama 2022 dupa 4 zile de cursa intensa cu Zdenek Cyprian!

Pilotul susținut de beta România Andrei Boțoacă a avut un început plin de peripeții la enduroPanorama, în prima zi, face pană si pe lângă faptul ca l-a încetinit mult, s-a ales si cu o căzătura peste ghidon de toata frumusețea! In ziua 2, căzăturile i-au cam șifonat motocicleta: aripa față ruptă, schimbător de viteze rupt, pedală de frână îndoită, rezonator înfundat ceea ce l-au făcut să rămână undeva la putin sub 4 minute în spatele adversarului sau direct Zdenek Cyprian!

„Primele 2 zile au fost destul de grele pentru mine, căzăturile nenumărate m-au cam scos din ritm dar am reușit in cealaltă jumătate a cursei să îl prind din urmă pe Zdenek și chiar să pun 3 minute în fața lui în ziua cu numărul 3. Ultima zi a fost doar o formalitate traseul fiind pe placul meu, foarte rapid, gen enduro-cross. M-am simțit extraordinar așa că am tras de gaz la maxim ceea ce mi-a adus și locul întâi la clasa EXPERT enduroPanorama 2022! Motocicleta s-a comportat impecabil chiar dacă a avut de suferit mult, mulțumesc tuturor celor care mă susțin, Beta România, CSU Știința București, Pol Distribution, Ipone, Go Racing si FM Parts! Mulțumim organizatorilor pentru o cursa superbă, extrem de bine organizată unde cu siguranța revenim și la anul!”

Cu Giubi ne întâlnim din nou în etapa a 3-a a Campionatului Național de EnduroCross ce se va desfășura la Arad in localitatea Moneasa.

P.S. Nu putem sa trecem neobservată și performanța lui Zdenek Cyprian, care după cum știți este tatăl lui David Cyprian, el având o “frumoasa vrâstă” cum s-ar zice prin Ardeal. Bătrânul știe să meargă și tare, dar nu se da înlături nici de la chestii grele de Hard Enduro! Respect, Zdenek!

Foto: FRM.ro