in

“Am avut o zi grea.” Jozsa Norbert-Levente despre Transylvania Arena 2021 – Jibou

Pilotul Master Bike Cluj, Norbert Jozsa-Levente urca GasGas-ul pe podiumul Transylvania Arena 2021 – Jibou alaturi de Rienk Tuinstra – Profi Moto Shop, locul 2, iar treapta cea mai inalta este ocupata tot de un pilot Master Bike Cluj, Rogojan Emanuel – KTM.

Am stat putin de vorba cu Norbi si lucrurile nu au fost atat de usoare pe cat par. Inca de la inceputul zilei Norbi s-a confruntat cu o toxiinfectie alimentara ceea ce i-a creat o stare de disconfort intreaga zi. “Am avut o zi grea, pe langa faptul ca am ales gresit anvelopa pentru cursa, la start am plecat al patrulea, fiind blocat pe cateva urcari. Aici, Manu a luat avans considerabil. Fiind un traseu scurt, fiecare secunda conteaza si nu am mai putut recupera. Mi-a placut foarte mult cursa, urcari si coborari abrupte, fara loc de respiro! A fost un antrenament pe cinste!!”

Pilotul sustinut de Master Bike Cluj, Authentic-Spirit, Szinker SRL, L&A, 3Aimpex,  NILS Oil Romania, MX Motors, Lets Ride Graphics,  ServiceSuspensii.ro, Forma,  CZ Chains Romania si EnduroExpert se pregateste acum de urmatoarea cursa, HECS de la Sibiu unde va testa noul Gas Gas pe trasee de Romaniacs!!

RESULTS. Transylvania Arena – Jibou, 2021