Lets Ride Graphics - Custom Decals

Inca doua titluri acordate in Campionatul Mondial de Enduro: Antonie Meo si Mathias Bellino incheie sezonul

by Mos Paul 0

Vremea rea nu reuseste sa calmeze spiritele in ziua 2 din Campionatul Mondial de Enduro. Antonie Meo si Mathias Bellino culeg roadele sezonului 2012.

Poaia de peste noapte a transformat traseul intr-unul si mai dificil. Complet recuperat dupa accidentarea suferita la mijlocul sezonului, Simone Albergoni castiga la E1, in timp ce estonianul Aigar Leok castiga la E3.

Cu Antonie Meo, deja campion la E1 castiga inca din Finlanda, este randul lui Simone Albergoni sa castige pentru prima data o etapa de Campionat Mondial. Din 2009 finlandezul nu a mai avut nici o victorie. Cu Meo pe locul secund, francezul Fabien Planet a avut o lupta stransa cu Roni Nikander pentru locul 3. In final, francezul castiga locul pe podium.

Batalia pentru lauri la E2 s-a dat intre Pela Renet si Cristobal Guerrero. Nimic nu i-a separat pe cei doi pana pe ultimul Enduro Test unde Renet pur si simplu a explodat obinand un extraordinar ce ii aduce si treapta cea mai inalta a podiumului. Nemaiputand participa la batalia dintre cei doi, Juha Salminen a fost nevoit sa se multumeasca doar cu locul 3.

Proaspatul campion mondial la E3, Christophe Nambotin nu a mai facut fata terenului complet modificat de ploaia de aseara, facand mai multe greseli, lucru de care profita din plin pilotul TM Racing, Aigar Leok. Pilotul TM a reusit sa pastreze ritmul intreaga zi si astfel obtine primul sau loc 1 pe podimul Campionatului Mondial de Enduro. Locul 3 ii revine lui Joakim Ljunggren.

Adaugam pe lista cativatorilor si pe britanicul Danny McCanney la Enduro Junior cu o victorie ce a surprins pe toata lumea. Jonatthan Manzi castiga locul 2 cu o secunda in fata lui Alex Rockwell.

[toggle style=”closed” title=”Galerie Foto Campionatul Mondial de Enduro, Marele Premiu al Finlandei, Ziua 2″]

Foto (c) Enduro-ABC.com[/toggle]
Lets Ride Graphics - Custom Decals