White Enduro – O noua cursa in care poti castiga inscrierea la Romaniacs 2018!

by Mos Paul 0

Pe 28 decembrie, în Complexul Arena Platoş Păltiniş, riderilor din enduro li se pregăteşte o provocare albă, White Enduro. Tuturor li se garantează o cursă inedită şi posibilitatea de a câştiga o participare la ediţia din 2018 a Red Bull Romaniacs.

Cine spune că la venirea zăpezii trebuie să duci motorul la iernat? Hibernarea nu este pentru adevăraţii pasionaţi de enduro, dovadă stând şi provocarea adresată de Arena Platoş. Membrii echipei Arena Platoș Păltiniș au fost mereu creativi când vine vorba de diferite sporturi de iarnă. De la schi freestyle la Bikini Race, în complexul din Munții Cindrel mereu se întâmplă ceva în timpul iernii, iar acum cu White Enduro se face o legătură între sporturile de iarnă și cele cu motor.

White Enduro este gândit să fie distractiv şi va folosi o parte din traseele de la ediţia 2017 a Red Bull Romaniacs, cele aflate lângă pârtiile de schi de la Arena Platoş Păltiniş (jud. Sibiu). Evenimentul se adresează atât enduriştilor care au motociclete echipate cu pneuri cu ţinte cât şi celor care vor să ruleze cu pneuri clasice de enduro sau motocros.

Provocarea va fi împărţită în două categorii: Pneuri cu ţinte, Pneuri fără ţinte, iar fiecare va avea două clase A şi B, unde A este clasa cu cel mai dificil traseu de la White Enduro. Startul se va da în masă, calificările sunt programate în după-masa zilei de 28 decembrie, riderii urmând să parcurgă un tur cu o lungime între 4 şi 10 km, în funcţie de condiţiile meteo.

Cursa este programată după lăsarea întunericului şi vor fi de parcurs 3 sau 5 tururi, în funcţie de coniţiile meteo.

Dintre cei înscrişi, indiferent de categoria la care participă şi rezultat, un rider va primii şi un cadou întârziat de la Moş Crăciun. Respectiv orice concurent poate câştiga un voucher de înscriere la ediţia din iulie 2018 a celui mai dificil raliu hard enduro din lume.

Pentru mai multe detalii despre condiţiile de înscriere şi eveniment vă rugăm accesaţi: https://www.facebook.com/events/897923270332910/


Lets Ride Graphics - Custom Decals