Vikingii domina primele 2 curse din noul sezon 2016!

by Mos Paul 0

Echipa Viking Pruszynski – Adventure Ride domina primele 2 curse din noul sezon 2016, mai exact, au avut activitate in Vest, apoi s-au mutat in Sud-Estul Romaniei!

VIKING PRUSZYNSKI enduro team

Prima etapa din CNIR Enduro Clasic si Campionatul Est European de Enduro Clasic organizata la Sebis a fost dominata fara dar si poate de vikingi! CN pe Echipe a fost castigat atat la Clasa A cat si la Clasa C de catre pilotii Viking Pruszynski – Adventure Ride.

SEC 2016 - CNIR. CEE Enduro Clasic Rd. 1 - www.zonaenduro.ro
SEC 2016 – CNIR. CEE Enduro Clasic Rd. 1 – www.zonaenduro.ro

Alec Dumitrescu, vikingul PRO al echipei a pus mana pe trofeele competitiei in CNIR, dar si in Campionatul Est European la clasa AE2.

Viking Pruszynski - Adventure Ride Enduro Test

Varga Zsolt a dominat clasa Juniorilor, la finalul celor doua zile de concurs urcand pe prima treapta a podiumului.

Grzegorz Siudyla este a doilea cel mai bine clasat roman in categoria Veteranilor, lucru realizat si de Csiki Csaba, dar la clasa C.

SEC 2016 - CNIR. CEE Enduro Clasic Rd. 1 - www.zonaenduro.ro
SEC 2016 – CNIR. CEE Enduro Clasic Rd. 1 – www.zonaenduro.ro

Despre cursa din Sud-Estul tarii, mai exact la Buzau, Alec Dumitrescu este campionul absolut al Soft Enduro Monteoru!

Alec Dumitrescu Soft Enduro Monteoru 2016

Acum Vikingii se pregatesc de testul suprem, reintoarcerea in Vestul tarii, la Arad pentru deschiderea sezonului 2016 de Hard Enduro. Peste 300 de piloti, din 21 de tari sunt pe lista de start a King of the Hill Hard Enduro 2016. Pentru public, cursa incepe de Vineri, incepand cu ora 12:00 in orasul Arad – Strada Nelu Aristide Dragomir pe terenul fostei fabrici „Tricoul Rosu” cu un prolog spectaculos, in stilul curselor de SuperEnduro! Pentru mai multe detalii si program: www.heca.roLets Ride Graphics - Custom Decals