in

Super Enduro DEMO Race + Chris Pfeiffer Stunt Show. Sambata 15 Iunie la CLUJ SPORTS FESTIVAL 2019!!

Lumea buna a motociclismului este in acest week-end la Cluj unde intre 13-16 iunie, ai șansa să descoperi și să participi la peste 30 de sporturi. Inițieri, competiții, demonstrații, întâlniri cu sportivi de performanță, plus program chill de concerte & streetfood. La #SportsFestival, mișcarea se îmbină cu distracția.

Vino să urmărești un super demonstrativ moto în #SportsFestival!
O competiție de enduro cu format demonstrativ, desfășurată pe un traseu cu obstacole, circuit la care participă exclusiv rideri profesioniști.
Thanks to: Clubul Sportiv Masterbike Cluj-Napoca!
Publicul are acces liber.

Chris Pfeiffer, legenda cascadoriilor pe două roți, vine la Cluj cu primul show e-motorbike din România. Un model urmat de generații și multiplu campion mondial, Chris este unul dintre cei mai buni stunt-rideri din lume. La Sports Festival va face acrobații pe o motocicletă electrică și ne va arăta un adevărat spectacol pe roți. Chris Pfeiffer va fi prezent și la o întâlnire cu publicul, setată pentru 15 iunie, la Sports Talks.

Pe langa aceste Sporturi reamintim Oina – Sportul National al Romaniei, cunoscut de putina lume, dar si prezenta Simonei Halep si a lui Marius Copil.

Descarcă aplicația Sports Festival din Google Play și App Store pentru a nu rata niciun eveniment important din cadrul festivalului. Descoperă programul de anul acesta, care include 40 de sporturi, concerte, Sports Talks și multe altele. Joacă-te și adună sporturi în secțiunea PASSPORT, iar la final vei putea primi de la INFO POINT titlul de AMBASADOR SPORTIV al festivalului.