in

Prima victorie pentru Emanuel Gyenes in Campionatul Ungariei de Enduro!

In week-end pilotul sustinut de #autonetmotorcycleteam, #varta, #mobil1, #mahle, #autocheckcenter, #schlemmer, #groupwestmotors si #grupwestpremium, Emanuel Gyenes are sa castige etapa cu numarul 3 din Campionatul Ungariei de Enduro din localitatea Tamasi.

1 Gyenes Emanuel ROU
2 Szatyina Gabor HUN
3 Hollo Bence HUN

In prima zi, Mani termina pe locul 2 din cauza unei cazaturi, ceea ce il face sa piarda 5 secunde in favoarea lui Szatyina Gabor. „Am avut un traseu de 47 km cu 2 probe speciale foarte tehnice. Sambata am terminat doar pe pozitia a 2-a din cauza unei cazaturi minore si am pierdut ziua in fata lui Szatyina Gabor cu 5 secunde,” declara pilotul din Satu Mare pentru Zona Enduro.

Duminica, foarte motivat pentru a-si apara titlul castigat anul trecut in acest campionat, Mani castiga toate cele 6 probe speciale, ceea ce ii aduce si prima pozitie in clasamentul general al etapei si il mentine tot pe prima pozitie in Campionatul Ungariei de Enduro la doar 1 punct diferenta de locul 2!! „Duminica am avut 3 ture de parcurs unde am reusit o performanta buna si am castigat toate cele 6 probe speciale; asa am reusit sa si castig etapa. In clasamentul general am un avans de un singur punct, mai avem 3 etape pana la sfarsitul sezonului, iar obiectivul este sa imi apar titlul de campion national al Ungariei la enduro.