Lets Ride Graphics - Custom Decals

Norbert Jozsa Levente, la doar o etapa distanta de a deveni noul Campion al Romaniei la Hard Enduro

by Mos Paul 0

Cu doar o etapa ramasa din Campionatul National de Hard Enduro, pilotul Master Bike Cluj, Norbert Jozsa Levente ramane in fruntea clasamentului clasei A OPEN, cu toate ca la Ditrocks Hard Enduro incheie cursa pe locul doi, cu doar cateva minute in spatele lui David Cyprian.

Cursa din Harghita, Ditrau a inceput cu ghinion pentru Norbi, el lovind rezonatorul motocicletei destul de urat, drept urmare a ramas fara putere. Totusi, reuseste sa duca la final Prologul, terminand pe doi, dar cu 2 minute in spatele lui David Cyprian.

Foto: The Red Lynx PhotographyDitrocks Hard Enduro

Cursa era foarte frumoasa, bine organizata, marcata incredibil de bine si dificultatea traseului era peste asteptarile mele. M-am distrat mult, intradevar am gresit cu presiunea anvelopelor, care nu m-a ajutat in prima zi de offroad, iar pentru ultima zi am corectat erori si am reusit sa castig ziua cu 5 min in fata lui David Cyprian, dar nu era de ajuns sa castig cursa.

Foto: Federatia Romana de Motociclism

Pilotul sustinut de Masterbike, L&A, PoemDesign,  Szinker.srl, Liqui-Moly, Chemtraders-Mitas, Forma, MxMotors, Authentic-Spirit, Letsridegraphics, X-Grip, ZonaPaddock se pregateste acum de ultima etapa a Campionatului National de Hard Enduro – Tracking Dracula (http://trackingdracula.ro) 6-8 Iulie, iar la sfarsitul acestei saptamani il puteti intalni la Cavnic unde are loc Hard Enduro Maramures (http://hardenduromaramures.ro)!Lets Ride Graphics - Custom Decals