Nambotin castiga batalia cu Knight in Campionatul Mondial de Enduro, Marele Premiu al Italiei, Ziua 2

by Mos Paul 0

Spaniolul Cristobal Guerrero si finlandezul Eero Remes sunt la prima victorie in Campionatul Mondial de Enduro. Favoritul local, Jonathan Manzi castiga la Enduro Junior sub soarele arzator din Catiglion Fiorentino.

Cu temperaturi in continua crestere, pilotii din Campionatul Mondial de Enduro si-au scos in evidenta conditia fizica, unii dintre ei fiind rapusi de aerul uscat si cald. Cristobal Guerrero obine prima sa victorie din acest sezon la E2, la fel ca si Eero Remes la E1.

Christophe Nambotin Marele Premiu al Italiei la Enduro

Vestea cea mare vine din partea lui Sanz, ea ruland ultimul tur cu piciorul rup!! In ciuda accidentarii, Laia Sanz castiga la Clasa Fetelor.

Dezastrul cade pe umerii lui Antonie Meo si Johnny Aubert pe care ghinionul se pare ca nu i-a ocolit. Aubert este nevoit sa abandoneze din cauza aceleiasi probleme mecanice ce o are in ziua 1, in timp ce campionul de la clasa E1, Antonie Meo se retrage tot in urma unei defectiuni la motocicleta pe Cross Test. El reuseste sa remedieze problema, dar a pierdut foarte mult timp si abandoneaza.

Pela Renet EWC

Pilotul Husaberg Pierre-Alexandre Renet in timp ce se lupta pentru victorie, pe al doilea Enduro Test o piarta buclucasa ii arunca lantul de pe pionioane. Renet reintra in cursa dar termina pe locul 13, el pierzand 4 minute.

Cristobal Guerrero reuseste in cele din urma sa obtina prima sa victorie la E2. El il urmareste inca de la inceputul cursei pe Juha Salminen. Salminen cade pe Enduro Test si astfel ii cedeaza locul spaniolului. Ivan Cervantes, pilotul Gas Gas este al treilea.

Christophe Nambotin vs David Knight: aceasta a fost batalia din ziua 2 a Marelui Premiu al Italiei. Invingator iese Nambotin, el luptandu-se cu Joakim Ljunggren si David Knight. Francezul castiga cu 12 secunde avantaj.

Ljunggren este al doilea. Suedezul s-a tinut intreaga zi dupa Nambotin, iar pe sfarsitul zilei a fost atacat dur de David Knight ce a tras tare dupa o cazatura pe Extreme Test.


Estonianul Aigar Leok, TM, se clasaeaza pe locul 4, in timp ce Oriol Mena este pe 5, cu 8 secunde in spatele pilotului TM.

La E1, Eero Remes profita de abandonul lui Meo si urca pe prima treapta a podiumului. Remes s-a duelat intreaga zi cu Matti Seistola, iar in cele din urma finlandezul are sa-si extinda avantajul in ultimul tur cu aproape 34 de secunde. Podiumul il completeaza Thomas Oldrati.

Italianul Jonathan Manzi, favoritul din etapa 5 a Campionatului Mondial de Enduro obtine o binemeritata victorie la Enduro Junior, la doar o secunda diferenta de locul secund ocupat de Kevin Benavides. Mathias Bellino pe 3.

Clasa Fetelor a fost dominata cap-coada de Laia Sanz cu toate ca ea rula pe ultimul Extreme Test piciorul probabil rupt. Ea obtine victoria cu un ecart de 3 minute fata de Ludivine Puy. Audrey Rossat obtine un distant loc 3. Samantha Tichet si Jema Wilson completeaza top 5.

Foto (c) Edmunds / Enduro21.com


Lets Ride Graphics - Custom Decals