Moment istoric pentru sportul cu roti cramponate. Pilotul MasterBike urca in Top10 Mondial!!

by Mos Paul 0

Jozsa-Norbet Levente, pilotul Master Bike Cluj in parteneriat cu Zona Padook scriu istorie pentru sportul cu roti crampionate din Romania. Pentru prima data avem un pilot clasat in Top10 Mondial!

Etapa a treia a Campionatului Mondial de Super Enduro putem spune ca a fost una cu peripetii pentru Norbi, el fiind la un pas de a nu participa in cursa datorita unor neintelegeri cu echipa TM din Germania. “Am primit o oferta de a continua sezonul de Hard Enduro alaturi de TM. Din pacate acea oferta nu ma avantaja deloc, iar la ce provocari primim din partea organizatorilor de curse, nu cred ca motocicleta facea fata.

Cu ajutorul echipei Zona Paddok, o echipa specializata in oferirea de suport pilotilor in cursele da Hard Enduro, pilotul Roman reuseste imposibilul: o clasare in Top10 Mondial, un rezultat neatins de niciun pilot roman intr-un clasament general la un nivel asa inalt. “Fara suportul echipei Zona Paddok si a lui Mihai Birca sezonul era pierdut pentru mine. Am reusit chiar sa ma antrenez inainte cu doua zile de cursa si sa reglez suspensia motocicletei. Ma simt grozav pe noua motocicleta KTM, un XC300 2018 si simt ca pot sa-mi imbunatatesc rezultatul in urmatoarea etapa! Vreau sa multumesc sponsorilor pentru increderea acordata, Masterbike, L&A, PoemDesign, SzinkerTransport, ZonaPaddock, MxMotors, Let’s ride Graphics si in mod special lui Mihai Birca pentru tot ajutorul dat.

Lucrurile merg din ce in ce mai bine pentru Jozsa-Norbert Levente. In mansa a doua a reusit chiar sa stea pe pozitia a treia pana aproape de ultimul tur cand a fost depasit de David Cyprian. Luni, Norbert a profitat din plin de un antrenament alaturi de nume grele a SuperEnduro-ului pe circuitul de antrenament a lui Alfredo Gomez.

Asteptam cu nerabdare deci urmatoarea etapa, si speram sa va punem la dispozitie gratuit transmisiunea LIVE a evenimentului!!Lets Ride Graphics - Custom Decals