Mathias Bellino din nou cel mai rapid pe Super Test in Campionatul Mondial de Enduro

by Mos Paul 0


Pilotul Husaberg Mathias Bellino, cu toate ca este la clasa Junior, obtine cel mai bun timp pe Super Test in Campionatul Mondial de Enduro, Marele Premiu al Finlandei.
Este a doua saptamana la rand cand “zburatorul francez” domina clasamentul Super Test-ului. Bellino l-a depasit cu jumatate de secunda pe Ivan Cervantes. Finlandezul Matti Seistola obtine cel de-al treilea timp in clasamentul general.

Seistola se pare ca incepe bine penultima etapa a mondialului fiind primul la E1, urmat de Thomas Oldrati. Rodrig Thain trece in fata lui Simone Albergoni cu doar doua zecimi de secunda, clasandu-se pe 3.

Ivan Cervantes inca lupta pentru Gas Gas, dominand clasa E2. In spatele sau s-a dat o batalie frumoasa intre Pela Renet si Cristobal Guerrero, castigator iesind Renet.

Clasa E3 il are pe Christophe Nambotin ca cel mai rapid pilot, clasat cu mai bine de o secunda in fata italianului Manuel Monni. Pe trei este Joakim Ljunggren. David Knight ocupa locul 4, in timp ce pilotul TM, Aigar Leok completeaza Top5.

Foto (c) Enduro21.comLets Ride Graphics - Custom Decals