Mathias Bellino din nou cel mai rapid pe Super Test in Campionatul Mondial de Enduro

by Mos Paul 0


Pilotul Husaberg Mathias Bellino, cu toate ca este la clasa Junior, obtine cel mai bun timp pe Super Test in Campionatul Mondial de Enduro, Marele Premiu al Finlandei.
Este a doua saptamana la rand cand “zburatorul francez” domina clasamentul Super Test-ului. Bellino l-a depasit cu jumatate de secunda pe Ivan Cervantes. Finlandezul Matti Seistola obtine cel de-al treilea timp in clasamentul general.

Seistola se pare ca incepe bine penultima etapa a mondialului fiind primul la E1, urmat de Thomas Oldrati. Rodrig Thain trece in fata lui Simone Albergoni cu doar doua zecimi de secunda, clasandu-se pe 3.

Ivan Cervantes inca lupta pentru Gas Gas, dominand clasa E2. In spatele sau s-a dat o batalie frumoasa intre Pela Renet si Cristobal Guerrero, castigator iesind Renet.

Clasa E3 il are pe Christophe Nambotin ca cel mai rapid pilot, clasat cu mai bine de o secunda in fata italianului Manuel Monni. Pe trei este Joakim Ljunggren. David Knight ocupa locul 4, in timp ce pilotul TM, Aigar Leok completeaza Top5.

Foto (c) Enduro21.com

Lets Ride Graphics - Custom DecalsLets Ride Graphics - Custom Decals