in

Master Bike Cluj, echipa dominanta la Enduro Panorama 9

250 de kilometri, 4 zile de concurs, aproximativ 500 de rideri si o singura echipa in fruntea tuturor: Master Bike Cluj.

Spuneam in articolul trecut ca Bart si-a tras echipa de Hard Enduro… 110% adevarat, iata si de ce!

Norbert Jozsa a urcat pe podimul clasei PRO alturi de David Cyprian si Philip Schollz, ei fiind la o diferenta mica unul de celalalt. Daca la Arad Norbet a avut parte de un traseu ceva mai pe placul lui, mai tehnic, ceea ce s-a vazut si in rezultat, la Panorama Norbi a avut si putin ghinion, in prima zi pierzand frana fata. „Joi la Prolog imediat dupa start am lovit un bolovan, si mi-a indoit discul de fata pierzand frana ceea ce m-a clasat cu 50 minute in spatele adversarilor. Am reusit totusi ca in fiecare zi sa urc in clasament tragand de gaz. Ziua de Sambata mi-a placut cel mai mult, cand era greu traseul si cand pe un tziki-tzaki i-am depasit pe Cyprian si Schollz. Din pacate pe sectiunile de viteza ei mergeau mai tare si m-am depasit.

Al doilea pilot trimis pe front la Clasa PRO este Rogojan Emanuel, care din pacate a trebuit sa lupte cu blocajele traseului. „Ma bucur ca am reusit sa termin cu bine toate zilele, am avut zile in care am pierdut timp din cauza blocajelor, am fost ajuns de multi piloti din urma, dar pana la finalul cursei am reusit un loc 10 la general. Următoarea cursa pentru mine va fi la Heniu – www.enduro-heniu.ro

La clasa B, Hegyi Eduard a luat startul la Prolog, ultimul, dupa aproximativ 500 de rideri, iar stiti si voi cum e sa pleci pe un traseu de 20-30km cu atat trafic in fata. „In ziua 2 am tras cat am putut de tare si am depasit vreo 70 de concurenti, dar nu destul sa avansez pe un loc bun in clasamentul general. Trasul a fost frumos, dar prea multa viteza si nu am reusit sa intru in ritm deloc.

Ghinionistii etapei au fost Robert Szakacs si Viorel Costin care in a doua zi de cursa a dejantat roata si a terminat cursa fara 4 CP-uri. „A treia zi am plecat de pe locul 193 și am reușit sa depășesc 160 de rideri terminând pe poziția 20! In ultima zi de concurs am mers bine, nu am avut probleme, dar sper sa recuperez la următoarele curse puncte in campionatul național!

Robi, a reusit sa recupereze pozitiile pierdute la prolog din cauza blocajelor pe traseu, dar pe finalul cursei l-a lasat ambreiajul motocicletei. „A fost un concurs foarte sustinut, cu rideri foarte buni. La prolog am prins un dop pe bucla de A si am terminat destul de in spate. In ziua 2 deja am inceput sa recuperez venind pe locul 8. Ziua 3 a fost o zi foarte sustinuta, dar din pacate la sfarsitul concursului m-a lasat ambreajul. Sunt fericit ca am putut termina cu toate ca rezultatul nu este acela care mi l-am dorit.

Nu l-am lasat ultimul cu un motiv, ci l-am lasat la urma pentru rezultatul obitnut. Sa fi veteran si sa bati vreo 200 si ceva de pustani la clasa B… e ceva!! „Am avut parte de un prolog frumos si o zi 2 foarte rapida unde cu greu mi-am intrat in ritm. Sambata am dat de Hard Enduro si am urcat in clasament pentru ca ziua a fost pe placul meu. Duminica totul a decurs perfect, iar rezultatul ma multumeste pe deplin, locul 16 al Clasei EXPERT si castigator al clasei VETERAN in Campionatul National de Hard Enduro. Vreau sa felicit de asemenea si pilotii Master Bike Cluj si le multumesc ca fac eforturi sa fie prezenti la fiecare cursa a campionatului de hard enduro si nu numai!,” ne declara Bart Stroisteanu.

Bart ne mai pregateste in week-end-ul 18-20 Mai 2017 o cursa extraordinara unde va recomandam cu mare caldura sa luati startul! Enduro Heniu! www.enduro-heniu.ro „MBC organizează a 4-a ediție Enduro Heniu, o cursa la înălțime, cu marea noutate ca anul asta va avea un prolog lung si distractiv, care va include prima parte a traseului propriu-zis. Deci practic va fi o zi de cursa! Distracția si voia buna nu vor lipsi, iar ospitalitatea bârgăuanilor va face ca toate astea sa puna cursa Enduro Heniu in topul competitiilor de hard enduro.