Mani Gyenes a fost forțat să se retragă cu doar 1.000 de km înainte de finiș

by Mos Paul 0

Eroii nu au capa si ii gasim printre contemporani, Mani este eroul nostru!

La sfarsitul lunii noiembrie suferea o factura de humerus, in urma careia i-a fost implantata aceasta tija pentru a ajuta la refacerea osului. Mana dreapta, cea care pe motocicleta de rally-raid trebuie sa mai si deruleze paginile de roadbook, nu doar sa accelereze, era privita de catre toata lumea ca imposibil de recuperat intr-un mod care sa ii permita sa ia startul in Raliul Dakar 2019.

Pana in ultimul moment, Mani nu stia daca va putea concura, insa a luat decizia sa incerce. Dupa prima saptamana de raliu era pe locul 2 la clasa Malle Moto – Original by Motul – cea mai dura forma in care poti concura in Dakar Rally, nu ai asistenta tehnica si dupa sutele de km trebuie sa iti pregatesti singur motocicleta.

Lets Ride Graphics - Custom Decals

O cazatura in etapa a 8-a, cu doar 2 zile inainte de finis, i-a incheiat drumul catre sosirea din Lima. Durerea a fost prea mare sa poata continua.
Din cei 5.537 de km din acest an mai avea de parcurs doar 1.000 de km.
Doar el stie prin cate a trecut, pentru ca niciodata nu va spune cat l-a durut intr-adevar bratul in canioanele ce pareau interminable, chiar si din cadrele filmate din elicopter, sau pe coborarile abrupte.

Determinare, pasiune si dorinta sa fii acolo in dune, sa concurezi in aventura suprema din motorsport. 

Felicitari Emanuel Gyenes – Mani pentru tot! 😘 Abia astept sa te vad in 2020 pe lista legendelor Dakarului, meriti!

Text: @renatta.stepanov


Lets Ride Graphics - Custom Decals