Lets Ride Graphics - Custom Decals

Jozsa Norbert-Levente, pregatit pentru testul suprem: Red Bull Romaniacs 2018

by Mos Paul 0

Proaspat incoronat ca rege al Carpatilor, Jozsa Norbert-Levente se pregateste temeinic pentru cea mai grea cursa de Hard Enduro a lumii: Red Bull Romaniacs 2018.

Foto: Federatia Romana de Motociclism

In ultima perioada Norbi a avut o evolutie de remarcat pe motor, iar explozia s-a declansat cu participarea in Campionatul Mondial de SuperEnduro, unde in ultima etapa a reusit sa scrie istorie pentru motorsportul romanesc! A urmat apoi Erzberg-ul, unde din nou, tanarul din Korund mai scrie o fila in istoria sportului cu roti cramponate!

In final, la sfarsit de Campionat National de Hard Enduro al Romaniei, pozitia secunda la Tracking Dracula ii aduce titlul de Campion National la Hard Enduro. “In ultima etapa, la Tracking Dracula m-am distrat mult, am avut parte din trasee extraordinare mai ales in a doua zi de padure! Traseul era asemanator cu cel de la Romaniacs. Ma bucur ca an de an avem curse din ce in ce mai solicitante si performante!

Foto: Mihai Birca

Acum dupa un program bine stabilit, nutritie, pregatire fizica, ore pe motor, Norbi se pregateste pentru a-i infrunta pe cei mai buni dintre cei buni. Nume ca Graham Jarvis, Jonny Walker, Taddy Blazusiak, Billy Bolt si multe alte nume grele din Hard Enduro se vor aduna saptamana viitoare in centrul Sibiului, printre ei si Norbert, el concurand la clasa PRO. “Astept cu nerabdare aceasta cursa, teoretic,  fiecare pilot din lume se pregateste intreg anul pentru acest eveniment! O sa avem de trecut un prolog foarte foarte solicitant, unde o sa incerc sa-mi folosesc toate cunostintele acumulate in sezonul de SuperEnduro. Dupa Prolog, urmeaza nebunia: 4 zile de Hard Enduro, mai bine zis de Extreme Enduro, pentru ca, an de an, Martin ne pregateste niste trasee extraordinare!

Sa ramai in Top10 mondial, mai ales in acest sport unde primii 10 piloti sunt piloti de uzina cu un buget si o logistica extrem de bine pusa la punct, pentru un pilot “de rand” putem spune ca este un rezultat extraordinar. “Dupa Erzberg, la Sibiu pot spune ca sunt la mine acasa, iar un Top10 nu pare ceva imposibil, trebuie doar sa merg calculat in fiecare zi si sa aduc motocicleta in siguranta la linia de finish. Romaniacs-ul nu implica doar talent ci si un efort financiar, de aceea vreau sa le multumesc celor care ma sustin si fara de care participarea mea la acest eveniment nu era posibila: L&A, Authentic-Spirit, Masterbike, ZonaPaddock, X-Grip, PoemDesign, Szinker-srl, Chemtraders-Mitas, Forma, MxMotors, Lets Ride Graphics si nu il ultimul rand familiei pentru eforturile facute!

Asadar, ne vedem la Red Bull Romaniacs Martea viitoare! De la 8:30 incep antrenamentele libere, iar la 17:00 este programata finala! Cei care au filmulete si poze interesante de pe toata durata cursei, le primim pe WhatsApp: +40741227384 si pe pagina noastra de Facebook @ZonaEnduro. Cele mai vizualizate clipuri castiga un tricou casual ZonaEnduro!!


Lets Ride Graphics - Custom Decals