Jozsa Norbert-Levente despre Super Enduro vs Hard Enduro

by Mos Paul 0

Super Enduro-ul prinde din ce in ce mai bine la public, fiind o ramura a sportului cu roti cramponate foarte spectaculoasa, intreaga actiune pretrecandu-se sub ochii spectatorilor.

Ultima etapa a Campionatului Mondial de Super Enduro l-a avut ca protagonist pe romanul Norbert-Levente Jozsa care acum se afla in drum spre Suedia pentru marea finala.

M-am pregatit foarte mult pentru penultima etapa din Spania, chiar am avut parte de 12 zile de antrenament specific pentru Super Enduro. Din pacate cred ca am fortat prea mult la antrenamente din dorinta de a-mi imbunatatii pozitia in clasamentul general al campionatului care acum este 9 si corpul meu nu a mai avut parte de recuperare, eu intrand pe circuit obosit,” ne declara pilotul sustinut de Zona Padock, Masterbike.ro, PoemDesign, L&A, Szinker Srl, Authentic-Spirit, Chemtraders-Mitas, Forma, MxMotors,Lets Ride Graphics si DMX Suspension.

Pe Norbi toti il stim ca un pilot foarte bine pregatit si calculat, mai ales din cursele de Hard Enduro, unde indiferent de competitie ajunge sa fie in Top3 de fiecare data. Aceste curse de Hard Enduro se intind in general pe 2-3 zile de concurs, altele chiar mai mult. Ei, imaginati-va ca Super Enduro-ul comprima in 10 minute, 3 zile de cursa la intesitate maxima, fara timp de respiro!!

Acum doi ani, imi aduc aminte ca si Wade Young, chiar si Jarvis au incercat Super Enduro-ul, imaginati-va ca in unele etape nu au trecut de calificari, lucru ce Norbi l-a bifat de fiecare data!! Deci, nu e chiar asa de simplu pe cum cred altii ca e usor “sa sari peste cativa busteni” si gata cursa…

Acum stiu cum si ce trebuie sa fac pentru urmatorul sezon competitional, acest an fiind unul in care am facut cunostinta cu aceasta noua disciplina. Sper ca la sfarsitul acestui sezon de indoor sa imi rasplatesc sponsorii si pe cei care ma sustin cu o pozitie cat mai inalta in clasamentul general.

Asadar, urmariti Zona Enduro pe Facebook, dar si aici pentru ultimele noutati legate de Norbi! Mult succes!

Foto: Mihai BircaLets Ride Graphics - Custom Decals