Jozsa Norbert-Levente are o noua echipa pentru sezonul 2019! X-GRIP Racing Team

by Mos Paul 0

Chiar in acest moment, Norbi este in Spania unde o sa isi petreaca majoritatea timpului pe durata sezonului 2019 de SuperEnduro, dar nu asta e vestea mare!

Foto: Mihai Birca

In urma evolutiei sale de anul trecut in Campionatul Mondial de SuperEnduro, dar si din rezultatele obtinute in cursele de Hard Enduro unde s-a mentinut printre primii 10 piloti ai Planetei, Norbert se bucura acum de suport venit din partea X-GRIP Racing Team!

X-GRIP Racing Team are ca prim obiectiv Campionatul Mondial de SuperEnduro unde o sa fie reprezentati la clasa PRESTIGE de Blake Gutzeit, de Norbet Jozsa-Levente cu mari sanse la podium anul acesta la Clasa Juniori, iar la Clasa EUROPE de Robert Scharl.

Foto: Mihai Birca

Alaturi de echipa X-GRIP se alatura Grenzgaenger si Hill Climb in sustinerea tinerilor piloti, iar de suspensia motocicletelor se ocupa JAK Racing.

Cum spuneam si mai sus, Norbi a inceput deja cantonamentul si este in Spania. A schimbat motocicleta, acum se da pe o Husqvarna si zilnic respecta un program bine stabilit. O sa va tinem la curent saptamanal cu tot ce misca prin Spania si cu evolutia tanarului din Harghita.

Foto: Mihai Birca

Inca ceva, in 9 Februarie cea mai apropiata cursa de casa a lui Norbi o sa fie la Budapesta, Ungaria – Papp Laszlo Sportarena. O sa fie penultima etapa din campionat, etapa unde cu sigurata o sa se decida campionii. Ne-am gandit sa facem o miscare frumoasa si sa ne organizam sa ajungem cat mai multi in sala. Doritorii se pot inscrie cu un mail pe zonaenduro@gmail.com. Haideti sa aratam ca ne stim sustine pilotii!Lets Ride Graphics - Custom Decals