Lets Ride Graphics - Custom Decals

Hard Enduro Maramures 2019 dominat de pilotii Master Bike Cluj

by Mos Paul 0

Hard Enduro Maramures 2019 dominat de pilotii clubului Master Bike Cluj la clasele PRO, Expert si Veteran!

La Clasa PRO, Rogojan Emanuel este de neinvins timp de 6 ani in aceasta competitie! “Sunt fericit cu cea de-a 6-a victorie la Hard Enduro Maramures, fiind la mine in județ, am avut foarte mulți susținători si ma bucur ca am reușit sa ii fac fericiti prin victoria mea. Vreau sa multumesc susținătorilor și in special sponsorilor Masterbike, BiancaConceptFashion, Motortools, Ershop si Liqui Moly Romania.

Tot la Clasa PRO il avem si pe Robert Szakacs, tot de la acelasi club, Master Bike Cluj, iar podiumul il completeaza Viorel Costin ce are sa castige prologul la PRO pe un Sherco. “Hard Enduro Maramureș a fost primul meu podium la clasa A (PRO). La prolog am reușit sa termin pe locul 1! A fost un prolog foarte solicitant, dar am reușit sa îmi mențin ritmul 3 ture ceea ce mi-a adus victoria. La general am obținut locul 3, ținând cont ca m-am dat cu un Sherco SE 300 fără sa am timp sa îl testez, testul si acomodarea a fiind facuta in cursa. Traseul a fost unul destul de solicitant cu un marcaj foarte bun cu o organizare perfecta! Vreau sa mulțumesc sponsorilor #MasterbikeCluj #LiquiMolyRomania #Forma #UfoPlast #ExtremParts #Enduroexpert #Chemtraders #ZonaEnduro #LetsRideGraphics #ShercoRomnia #ShercoEnduroTurs pentru încrederea in mine și sprijinul acordat” declara Viorel Costin pentru Zona Enduro.

In final il avem pe neinvinsul Bart, care se pare ca pe undeva a baut apa dupa Jarvis, pentru ca acest sezon a fost tot primul in clasa sa. “M-am simtit bine anul acesta la Hard Enduro Maramures. Atmosfera a fost placuta, public numeros, prologul fain facut, in padure putea Marius sa ne chinuie mai tare, dar s-a scos cu o urcare unde am muncit putin. A fost una din cele mai bune editii ale cursei!
Lets Ride Graphics - Custom Decals